ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2015 | 12:54

Απωθημένα?! ενός 23χρονου..

Καλησπέρα,πήρα την απόφαση να μοιραστώ έστω και ανώνυμα τις πιο κρυφές μου σκέψεις! Here we go λοιπόν!Είμαι 23 χρονών, έχω σχέση 5 χρόνια. Σχέση ΟΜΟΡΦΗ με ΟΛΗ τη σημασία της λέξης! Υπάρχει ΑΓΑΠΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ο ένας για τον άλλο. Στο σέξ κανένα απολύτως πρόβλημα ακόμα και μετά τα 5 χρόνια, πάθος στο full, διάρκεια. Δεν θα πω κι άλλες φανφάρες, καταλαβαίνετε τι εννοώ.ΑΛΛΑ!Βγαίνω έξω (περίπατο), βλέπω άλλες κοπέλες και τις φαντασιώνομαι. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ SEX ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Το λέω με όλη την ειλικρίνεια που έχει η ψυχή μου. Όποια κοπέλα βλέπω, εξυπηρετώ στη δουλειά μου κτλπ, θέλω να της κάνω έρωτα. Να αγγίξω ένα άλλο σώμα! Τίποτα παραπάνω! Θέλω απλώς να διοχετεύσω κάπου ΟΛΑ αυτά τα συναισθήματα πόθου που με κατακυριεύουν για τις γυναίκες! ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ! ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ! Και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ!Αυτάάάάά! Τα είπα και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει! Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
4
 
 
 
 
σχόλια
Άλλο να βλέπεις μια γυναίκα και να σου αρέσει άλλο να θες να τη ρίξεις στο κρεβάτι.Αν δε τρολάρεις να σε ενημερώσω πως ναι, φάσκεις και αντιφάσκεις . Ενας ανθρωπος ερωτευμένος δεν παίζει να τα θέλει αυτά απο άλλες γυναίκες. Και στα λέω εγω που μπορεί να με αποκαλέσεις ονειροπαρμένη και πως πετάω στα σύννεφα , αλλα μεγάλωσα με 5 άντρες μέσα στο σπίτι, διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ο καθένας. Και οι φίλοι μου οι περισσότεροι είναι αγόρια. Κανα δυο άπληστοι σαν εσένα έχουν την ίδια πεποίθηση , πως ο άντρας είναι άντρας και εκτονώνει τις ορμόνες του γιατι είναι άντρας κλπ κλπ. Τα αδέρφια μου και οι φιλοι τους και οι φίλοι μου, όταν ήταν πραγματικά ερωτευμένοι δεν γύριζαν να κοιτάξουν αλλού. Όποιος πει πως δε θαυμάζει το ομορφο θα πει ψέματα. Να θαυμάζεις είναι αποδεκτό. Να φαντασιώνεσαι άλλες γυναίκες ενω λες πως είσαι καλά στη σχέση σου και θες να "εκτονώσεις τα συναισθήματα σε άλλες γυναίκες" είναι ολίγον ακραίο. Πρώτον επειδή ΕΧΕΙΣ γυναίκα να τα εκτονώσεις , δευτερον επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΥΦΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ για γυναικες που ΔΕΝ γνωρίζεις. Χωρισε την κοπέλα που είσαι μαζί αφου δεν είσαι ερωτευμένος,αλλα βολεμένος, γιατί δεν θα αργήσει να φάει το κέρατο και είναι κρίμα, και κάνε ο,τι καταλαβαίνεις.
Εγώ αν είχα μια όμορφη, σταθερή, αμοιβαία αγαπητική σχέση, ούτε καν το βλέμμα μου δεν θα έπεφτε σε άλλη γυναίκα, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει να είναι κάποιου άλλου. Society made me what i am.Εσύ φίλος πάντως, είσαι λιγουλάκι άπληστος, έε; Όντως, να το κοιτάξεις αυτό. Γι' αυτό μετά εμείς λέμε πως τα καλά κορίτσια χαραμίζονται σε μλκες... Πραγματικά κρίμα. What a waste...
Αγαπητέ λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα της σχέσης σου που περιγράφεις στη πρώτη παράγραφο θα σε χαρακτηριζα για το υπόλοιπο του κειμένου σου επιεικώς προκλητικό έως και αλαζόνα. Φανταζομαι ξερεις πως παρα πολλοι ουτε θυληκια γατα δε βρισκουν !!! Επίσης δεν είναι φυσιολογικό αυτο που νιωθεις όπως λες για όποια βλέπεις. Σε όλους μας μπορεί να αρέσουν εμφανισιακά πολλές αλλα όχι και όλες. Αυτο πιο πολυ σε στέρηση παραπέμπει και κυρίως σε άτομα που ψάχνονται. Όχι σε καποιον με καλή κιόλας σχέση. Αν δεν εισαι τρολ ξανακοιταξε τη σχέση σου. Αν συνεχιζεις να το νιώθεις αυτο πρώτα επισκέψου τρεις τέσσερις φορές κανενα στούντιο κρυφά μήπως ξεθυμάνει αυτο που λες (κυκλοφορούν ωραίες κοπέλες εκει) και αν δεν δεις αλλαγή πηγαινε σε ψυχολόγο. Προς θεού μην ξεκινήσεις να ψαχνεσαι έξω με κανονικές κοπέλες. Είναι κριμα για τη σχέση σου !!!
Scroll to top icon