ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2015 | 00:01

ωχου

Ο μπαμπάς μου, ενώ δίνει το αυτοκίνητο στον αδερφό μου (για οτιδήποτε, να βγει έξω- να πάει στη φίλη του- να πάει τη φίλη του σπιτι) εμένα δε μου το δίνει ούτε για να βγω έξω αλλά ούτε καν για να πάω στη σχολή (η οποία απέχει ελάχιστα με το αμάξι αλλά ώρες με την κακή συγκοινωνία) Έχω αγανακτήσει που θεωρεί πιο σημαντικό να μην πάρει ο αδερφός μου ή η κοπέλα του ένα λεωφορείο από το να πάρω εγώ τέσσερα, αλλά πιο πολύ αγανακτώ που εμπιστεύεται τον αδερφό μου ομως δεν εμπιστεύεται εμένα, ειδικά όταν πήρα το δίπλωμα οδήγησης με την πρώτη και χωρίς λάδωμα ενώ ο αδερφός μου χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια · επίσης ο αδερφός μου έχει ήδη ένα σοβαρό ατύχημα στο ενεργητικό του, ενώ εγώ όταν οδηγούσα των φίλων μου δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.Σκατα σ όποιον κάνει διακρίσεις. Αυτό.
1
 
 
 
 
σχόλια
Παψε γυναιο,ο αδερφος σου ειναι Αντρας εσυ υποταξου στο ρολο του γυναιου του σπιτου και πλυνε κανα ρουχο του αδερφου σου για αρχη,και αν εχει κεφια αντε να στο δωσει καμια βολτα βρε σκασμενο.
Scroll to top icon