ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2015 | 00:23

Τελειομανια στο γραψιμο!

Μπορει να με βοηθησει κανεις; Με πιανουν ψυχαναγκασμοι και τελειομανια οταν γραφω κατι, κυριως σε μπλογκ, φορουμ, e-mail, γενικα οταν γραφω κατι που ξερω οτι θα μεινει εκει περα (θεωρητικα) για παντα.Αγχωνομαι πολυ και γραφω με καταναγκαστικο τροπο. Φοβαμαι πολυ μην κανω λαθη και γραφω πολυ αργα, ενω κανονικα γραφω πολυ γρηγορα. Αν κανω καποιο λαθος, μπορει να σβησω ολοκληρη την προταση ή ακομα και την παραγραφο. Δεν αντεχω να κανω λαθη. Δεν αντεχω στη σκεψη οτι θα υπαρχει εκει ενα ποστ που θα εχει λαθη ή θα ειναι κακογραμμενο.Και οταν λεω λαθος εννοω μικρα ασημαντα λαθη, οπως πχ να ξεχασω ενα τονο, να "φαω" ενα γραμμα, να βαλω λαθος γραμμα, να πατησω λαθος πληκτρο, να μην πατησω ενα πληκτρο και τετοια.Το αποτελεσμα ειναι να κανω πολλη ωρα να γραψω ενα κειμενο που κανονικα θα μ επαιρνε λιγα λεπτα, να απεχω απο το γραψιμο για το λογο αυτο, να μου χαλαει η διαθεση, να αφηνω εγκαταλελειμενο το μπλογκ μου για μηνες, να εχω προβλημα στη δουλεια που και εκει χρειαζεται να γραφω καποιες φορες στον υπολογιστη.Δεν παω σε ψυχολογο για οικονομικους λογους αλλα και επειδη βαριεμαι να μπω σε μια διαδικασια συμπεριφορικης που θα κρατησει μηνες και να δωσω τοσα λεφτα. Εχω ξανακανει και παλια συμπεριφορικη και δε με βοηθησε και τοσο. Παιρνω αγωγη τωρα, με εχει βοηθησει καπως αλλα ακομα δεν εχω ξεπερασει το θεμα μου με το γραψιμο. Το εχω αναγκη μεγαλη το γραψιμο. Τι μπορω να κανω; Πειτε καμια ιδεα, καμια συμβουλη, μηπως κανεις απο σας ειναι συμπασχων ή εχει περασει την ιδια φαση;υγ.αυτο το κειμενο δεν εκανα τοση ωρα να το γραψω, δεν ειχε τονους, δεν ηταν "επισημο", περισσοτερο με πιανει στα μπλογκ και στα φορουμ.
1
 
 
 
 
σχόλια
1. εγκαταλελειμμένο 2. δεν έχεις ψυχαναγκασμό αφού αντέχεις να διαβάζουν τόσοι αναγνώστες κείμενό σου χωρίς τόνους. (εκτός αν το μπλογκ σου έχει πάνω από 2000 views ανά άρθρο)3. αλήθεια, μετά από 2-3 μέρες σχεδόν κανείς δεν θα θυμάται τυχόν ορθογραφικά-γραμματικά λάθη που έχεις κάνει! δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!
Scroll to top icon