ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.11.2015 | 12:31

.....

Θα ήθελα τη γνώμη σας.. Είμαι 25.. Είμαι με το σύντροφο μου 2χρ είμαστε πολύ καλά.. Όλα είναι στρωμενα, οι οικογένειες μας έχουν γνωριστεί, τα πηγαίνουμε καλά, δηλώνει ότι δε μπορεί μακριά μου κι ότι με αγαπάει πολύ (κι εγώ το ιδιο) . Το θέμα είναι ότι δεν προχωράει κ εννοώ να δώσουμε ένα λόγο και σιγά σιγά να φτιάξουμε τη ζωή μας. Εγώ νιώθω έτοιμη γι'αυτό εκείνος το αποφεύγει κ λέει ότι θα έρθει μόνο του. Εχω αρχίσει και πιστεύω ότι δε με αγαπάει γιατί δε θέλει να δεσμευτεί και νιώθω ανασφάλεια ότι κάτι άσχημο συμβαίνει και υποφέρω. Αν με αγαπούσε τόσο όσο λέει δε θα φρόντιζε να προχωρήσει; Γιατί δεν κάνει το βήμα εφόσον ξέρει ότι θέλω πολύ; Όποιος θέλει ας μου πει τη γνώμη του ευχαριστώ
3
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά ξέρω πως όταν αγαπάμε έναν άνθρωπο σεβόμαστε τις επιθυμίες του και δεν προσπαθούμε συνεχώς να κρίνουμε τις πράξεις του άλλου φιλτράροντάς τες μέσα από τη δική μας οπτική. Εσένα θα σε έκανε ευτυχισμένη να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό όπως λες, "θέλεις πολύ", με εκείνον όμως τί γίνεται; Η ελευθερία μας σταματά πάντοτε εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου. Το ότι εκφράζει διαφορετικά την αγάπη του ένας ανθρωπος από σένα δε σημαίνει ότι δεν αισθάνεται το ίδιο ή και περισσότερο. Σεβάσου και την άλλη πλευρά, και συζήτησέ το, σύντροφός σου είναι άλλωστε.
Φαντάζομαι ότι μπορεί να θεωρεί πως είστε πολύ μικροί για κάτι τέτοιο. Καλό θα είναι να επικεντρωθείς στη σχέση που έχετε και αν δε σου δίνει άλλα δείγματα δε χρειάζεται να νιώθεις ανασφάλεια. Επίσης επειδή εσύ το θες πολύ και υποφέρεις όπως λες δε σημαίνει ότι κι εκείνος θέλει να παντρευτεί σε τόσο μικρή ηλικία, χωρίς αυτό να δείχνει ότι δε σε αγαπάει. Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτό που έχετε και άσε τους γάμους για μετά τα 30 και αν!
Δύο χρόνια και ούτε να λογοδοθείτε δε θέλει;Σε εκθέτει κορίτσι μου,κάτι πρέπει να κάνεις!Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αν έχεις αδερφό να πάει να του ξηγηθεί δυό κουβέντες.Αλλιώς πρέπει να επιστρατευτούν ξαδέρφια.
Scroll to top icon