ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2015 | 12:51

βραδινη εξοδος - απορια αντρων

κορίτσια οποτε ειστε σε καποιο νυχτερινο μαγαζι και σας δει ενα αγορι και του αρεσετε , πως θελετε να σας προσεγγισει καποιος ??αν καποιος σας συμπεριφερεται πολυ καλα και τον βρισετε ασπουμε για να φυγει γιατι το κανετε αυτο ?
1
 
 
 
 
σχόλια
Όποιος κι αν είναι ο λόγος που δεν γουστάρει μια γυναίκα να τους τη πέσει ένας τύπος, θεωρώ απαράδεκτο να τον βρίσεις/προσβάλεις/μειώσεις. Το θεωρώ μέγιστη αγένεια. Επομένως η αιτία που το κάνουν δεν μας νοιάζει, αλλά μόνο ο τρόπος αντιμετώπισης. Δυστυχώς, η πλειοψηφία των γυναικών έχει ξεφύγει (ειδικότερα οι νεότερες, λόγω σύγχρονων κοινωνικών δεδομένων και προτύπων). Αυτό όμως δεν πρέπει να σε σταματάει από το να προσπαθείς. Παθαίνεις, μαθαίνεις. Ένας καλός τρόπος να φλερτάρεις είναι και ο πιο απλός: Πρώτα κόβεις κίνηση αν κοιτάει κι αν ναι, πλησιάζεις, λες το όνομα σου, της λες ότι την πρόσεξες (όχι ότι ειναι όμορφη, κλπ. κοπλιμέντα) και οτι είπες να τολμήσεις να της μιλήσεις. Τελειώνεις με την φράση "Έκανα λάθος;" Αν σου πει ναι, λες "έγινε, σ' ευχαριστώ" και φεύγεις. Αν σου πει όχι, proceed. Αν σε βρίσει/προσβάλει/κλπ. ρίξε ένα γαμάτο χαμόγελο αυτοπεποίθησης και πες της "καλή τύχη!" με ύφος "καημένο κορίτσι..". Γύρνα και φύγε. Μη δείξεις στιγμή ενοχλημένος. (Πίστεψε με, θα σκαλώσει με το τι εννοούσες).Αυτή είναι η γνώμη μου. Good luck :)
Scroll to top icon