ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2015 | 19:29

Σας παρακαλώ, βοήθεια!

Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη.Είναι μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ. Βρισκόμαστε πού και πού σε κοινή παρέα και μιλάμε περί ανέμων και υδάτων.Δεν έχω μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να την προσεγγίσω. Τι να κάνω;Ψυχολογικά είμαι κουρέλι. Μου φαίνεται το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου. Εγώ κοκκινίζω με το παραμικρό. Τι να της πω μπροστά στους άλλους; Εδώ και οι δυο μας να βγαίναμε (που δε γίνεται, δεν έχω το θάρρος) θα ζοριζόμουν, πόσο μάλλον παρουσία άλλων...Σας παρακαλώ πραγματικά, μη με αγνοήσετε. Έστω και μια συμβουλή θα ήταν χρησιμότατη!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν είναι τόσο γλυκιά, καταρχήν ψυχραιμία.Προσπάθησε να μάθεις περισσότερα για τα ενδιαφέροντα της. Ας πούμε με τι ασχολείται, τι μουσική προτιμάει, τι κάνει στον ελεύθερο της χρόνο... Μόλις δείτε πως έχετε κοινά, θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσει ροή η συζήτηση μεταξύ σας.Πόσο μάλλον αν σου δίνει την εντύπωση πως ενδιαφέρεται, μην την φοβάσαι τόσο.Επειτα για να κρατήσετε επαφή, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ανταλλάξετε κάτι, αριθμό τηλεφώνου, email, κάτι..
Φιλε σορρυ ειμαι σαν εσενα ακριβως με τις κοπελες,ποτε δεν ειχα σχεση και πραγματικα δεν ξερω τι να σου πω.. απλα σε καταλαβαινω και σε νιωθω.
Scroll to top icon