ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2015 | 19:56

οι φίλοι του

Θα πάω σήμερα σ' ένα πάρτυ με το αγόρι μου και τους φίλους του. Ενώ είμαστε μαζί 4 χρόνια με αυτά τα παιδιά έχουμε μόνο τυπική σχέση του στυλ "τι κάνεις κλπ" αλλά τίποτα παραπάνω. Κάθε φορά που βγαίνουμε όλοι μαζί δε μου μιλάνε σχεδόν καθόλου και νιώθω σαν τη γλάστρα γιατί απλά κάθομαι δίπλα στον δικό μου και περιμένω να φύγουμε. Έχω προσπαθήσει να πιάσω κουβέντα αλλά δεν έχουμε κανένα κοινό ενδιαφέρον και γενικά δε τους βλέπω να πολυψήνονται.. Γενικά δε με πολυενδιαφέρει αλλά σκέφτομαι ότι είναι άσχημο και για το αγόρι μου αυτό που συμβαίνει γιατί βλέπει ότι δεν κολλάω με την παρέα. Απλά ήθελα να το πω κάπου, αν έχει κανείς κάποια συμβουλή, είναι ευπρόσδεκτη :)
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν πολυενδιαφέρει εσένα μάλλον δεν πολυενδιαφέρει και τους φίλους του. Κι αν δεν το έχει κάνει ο ίδιος θέμα μάλλον δεν πολυενδιαφέρει κι εκείνον.
Scroll to top icon