ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2015 | 17:09

Χαλάρωση

Λόγω ενός προβλήματος υγείας έβαλα παρα πολλά κιλά. Έχω μπει εδώ και μήνες σε ενα πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμο με ποδήλατο και τρέξιμο και τα πηγαίνω πολυ καλά. Έχω χάσει 28 κιλά και θέλω αλλα 13 ακόμα. Το θέμα όμως είναι πως παρουσιάζω χαλάρωση στα μπράτσα! Αρκετή θα έλεγα. Αφού ντρέπομαι να φοράω αμανικα. Μου ειπαν να ξεκινήσω βάρη κ το πρόβλημα θα λυθει. Ισχύει?? Εχει κανεις παρόμοια εμπειρία ή οποιαδήποτε αλλη λύση να προτείνει πλην της πλαστικής??? Ευχαριστω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχω προσωπική εμπειρία πάνω στο θέμα, αλλά ξέρω κοπέλα σ' αυτή τη φάση και απ' ότι καταλαβαίνω γενικά η γυμναστική βοηθάει στο να μειωθεί η χαλάρωση όταν υπάρχει μεγάλη απώλεια κιλών. Μπορείς, αν υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα, να γραφτείς σε κάποιο γυμναστήριο και εκεί ο γυμναστής θα σου φτιάξει πρόγραμμα ειδικό για να επιτύχεις τους στόχους που θέλεις ( στην περίπτωσή σου τη χαλάρωση στα μπράτσα). Γενικά σε ό,τι αφορά τα γυμναστήρια υπάρχουν και κάποιες αρκετά οικονομικές επιλογές οπότε ίσως να το προσπαθήσεις πριν καταλήξεις στην πλαστική. Ελπίζω να βοήθησα :)
Scroll to top icon