ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2016 | 08:17

Ο,τι να ναι!!!

Χθες ειχα βγει με μια ξαδέλφη μου και την ωρα που μιλαγαμε για τα προσωπικά μου λέγοντας της ότι τα δινω όλα σε μια σχέση και δεν υπολογιζω τίποτα ,ξαφνικά αποκρίνεται στο άλλο ατομο της παρέας και της λέει..μα δεν ειναι αφελής;; Μου ήρθε κάπως ξαφνικό όλο αυτό γιατί δεν της ειχα δώσει ποτέ δικαίωμα. Πρώτη φορά συζηταγαμε τέτοια θέματα άλλωστε..το κακό είναι ότι το άφησα και δεν ειπα τίποτα..ενώ με πειραξε παρά πολύ..και αυτό που είπε ενώ δεν ισχύει και με προσέβαλλε..αλλα και το οτι με εξεθεσε στο ξενο ατομο.εκ των υστέρων τι θα κάνατε; Εχω ξενερωσει παρα πολυ!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Τώρα έγινε..Α λ λ Α την επόμενη φορά που θα κάνει κάτι ανάλογο,θα της το πεις ευγενικά κ απόλυτα.την πρώτη φορά σεβαστηκες την σχέση σας κ δεν μιλησες,αν όμως το ξανακάνει βαλτη στη θέση της.κ πες της ότι για να κάνει ξανά το ίδιο λάθος μάλλον είναι εκείνη αφελής,κ να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
Scroll to top icon