ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2016 | 15:30

Βοήθεια;(gay περιεχόμενο)

Λοιπόν...Ζω στην Κρήτη είμαι 15 χρόνων πάω Τρίτη γυμνασίου και είμαι gay (το ήξερα από πολύ πιο πριν).Έχω ένα πρόβλημα το οποίο με βασανίζει και θέλω να το βγάλω από μέσα μου γιατί δεν αντέχω άλλο.....Θέλω να κάνω coming out(για όσους δεν ξέρουν τι είναι αυτό:είναι όταν αποκαλύπτεις την σεξουαλικότητα σου σε ένα άτομο)στην προκειμένη περίπτωση την μαμά μου.....Γενικά οι απόψεις της για αυτά τα θέματα ηταν κάτι σαν να λέμε ούτε αρνητικές ούτε θετικές,δεν θα μπορούσα να ξεκαθαρίσω την γνώμη της.Πιο παλιά της είχα γράψει ένα γράμμα λέγοντας οτι θέλω να πάω σε κάποιο ψυχολόγο και της είχα πει οτι δεν ήμουν γκει και οτι το νόμιζα (το είχα πει ψέματα για να μη της μπαίνουν υποψίες) αλλά τώρα θέλω να το βγάλω από μέσα μου και να της το πω γιατί δεν θέλω να κρύβομαι,νιώθω πολύ άβολα όταν μιλάει για γάμους και παιδιά(μερικές φορές) και θέλω να της πω να μην έχει ελπίδες για τέτοια αλλά είναι δύσκολο διότι από πολύ παλιά δεν ήθελα να ταράζω τους άλλους και ήμουν πολύ δειλός......Από εσάς αν μπορείτε θέλω να μου πείτε τρόπους τους οποίους μπορώ να της το πω.....πλζ χρειάζομαι την βοήθεια σας,ευχαριστώ για τον χρόνο σας ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχω ξαναγράψει σχόλια σε αντίστοιχα ποστς για το πόσο σημαντικό είναι να αρχίσεις να το λες, ειδικά σε σημαντικά για σενα άτομα. Η μαμά σου είναι πολύ καλή αρχή. (Μακάρι να της το 'χα πει κι εγώ στην ηλικία σου. Θα 'ταν πολύ πιο ανώδυνα τα επόμενα χρόνια)Μπορείς να της πεις ΄μαμά θέλω να σου μιλήσω για κάτι σοβαρό', εκείνη λογικά θα βάλει τα χειρότερα με το νου της :Ρ. 'Είναι κάτι που αφορά εμένα κ δεν ξέρω πως να σου το πω, φοβάμαι μη σε στεναχωρήσω, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω' και πάει λέγοντας. Ουσιαστικά της λες την αλήθεια. Μοιράζεσαι όλα όσα κρύβεις. Πιστεύω ότι θα διακρίνει σε πόσο δύσκολη θέση είσαι κ θα το πάρει καλά!Εκτός αν είσαι από τους άτυχους που ανήκουν σε υπερ-οπισθοδρομικές οικογένειες.Όπως και να 'χει αν σε αγαπάει, θα το δεχτεί κ με τον καιρό θα συνηθίσει.Ακόμα κι αν δεν το πάρει πολύ καλά, να θυμάσαι πως μερικές στιγμές έντασης είναι προτιμότερες από χρόνια καταπίεσης. Οκ να 'ναι οι γονείς μας ευχαριστημένοι, αλλά να 'μαστε κι εμείς.Αν σου είναι αδύνατο να μιλήσεις πρόσωπο με πρόσωπο για κάτι τέτοιο, μπορείς να της γράψεις όσα σκέφτεσαι.Δεν μου 'ρχεται άλλος τρόπος... Ούτως ή άλλως δε θα την γλιτώσεις την άμεση επικοινωνία. Κάποια στιγμή θα μιλήσετε.Μακάρι όλα να πάνε καλά. :)
Scroll to top icon