ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2016 | 11:40

Ο πεθερος και η πεθερα μου ειναι για πολλες κλωτσιες.

Ειναι 2 πονηροβλαχοι που με ρωτησαν τη δευτερη φορα που με ειδαν αν εχω σπιτι,ηθελαν να το δουν(φυσικα και δεν τους πηγα),με επρηξαν στις ερωτησεις για το πως ειναι το σπιτι,συνεχισαν να με πρηζουν τηλεφωνικα και να με ψαρευουν για να δουν πως παει η δουλεια μου κλπ.Αυτοι εχουν παρα πολλα χρηματα και ολο βολτες και μπουζουκια ειναι,αλλα οταν ηρθε το παιδι τους στην πολη μου για να μεινουμε μαζι δεν μας εκαναν δωρο ενα γαμημενο ταπερ.Ρωτουσαν μονο πως περναμε και αν κανουμε μπανακια.Η πεθερα μου ολο μαλακιες μου λεει για να το παιξει εξυπνη(να,ιδου στην κζινα να βαλς ενα τραπιζι,ακ μι π σι λεω/αχ,'νησυχω μην πιθανετε με το αμακσ,να προσεχει,ΙΚΟΥΣ?). Να μου παρουν,πχ,το νυφικο για το γαμο,ουτε που τους περναει απο το μυαλο.Το μονο που τους νοιαζει ειναι ο dj που θα φερουμε(ΙΚΟΥΣ?ΝΑ ΦΕΡΣ ΚΑΛΟΟΥ ΝΤΙΤΖΕΗΜ) να παιξει και ''τα δικα μας τριγουδια να χουρεψιμι''.Τους σιχαινομαι γιατι κοιτανε μονο την καλοπεραση τους και το γιο τους τον εχουν χεσμενο.Η μαμα μου(που ειναι χηρα),κανει ο,τι μπορει να μα βοηθησει να παντρευτουμε(μας εδωσε σπιτι κ.α).Αυτοι σηκωνουν μονο το τηλεφωνο για να το παιξουν κοσμικοι (''τι κανιτι?χρουνια πουλλα.Ιμεις ιχτες πηγαμι στου Γιανκα στου Βολου και χουρεψιμι μεχρι τις 4'')και να μου λενε τις μαλακιες τους(ψαρ' στι φουρνου κανς?Απα πα..διν ξερς ουτι του ψαρ αν διν ειναι σχαρστο δν κανει μια?).Να πανε να γαμηθουνε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ε,όχι και για κλωτσιές...Εσύ μάλλον τους έχεις πάρει πολύ στα σοβαρά τους ανθρώπους.Άλλοι σίγουρα θα ρίχνουν τρελό γέλιο μαζί τους. Άσε τα μικροαστικά τύπου "δεν μας έφεραν ούτε ένα τάπερ",είναι αυτοί που είναι και ο γιός τους επιλογή δική σου.Χαλάρωσε γιατί μπορεί να καταλήξεις μια ανυπόφορη,μίζερη κυριούλα.
Scroll to top icon