ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2016 | 01:37

Γιάννενα...

Είμαι από Θεσσαλονίκη και σπουδάζω γιαννενα... μετά από 2 χρονια που είμαι εδώ αισθάνομαι ότι η πόλη δεν έχει τίποτα να μου προσφερει κα ότι αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα περνούσα πολύ καλύτερα. Το ξέρω ότι σκέφτομαι πολύ αρνητικά και δεν έχει νόημα Αλλά αισθάνομαι ότι είμαι στα καλύτερα χρόνια της ζωής μου κα δεν είναι εκεί που θέλω.Οι παρέες που έχω δεν με γεμίζουν πια και όσα αγόρια έχω γνωρίσει κα μου αρέσουν μένουν Θεσσαλονίκη όποτε τπτ και από σχέσεις... τα Γιάννενα πλέον μου φαινονται μια καταθλιπτική βροχερή πολη που είναι γεμάτη με γυναικες, αφού δεν έχουμε πολυτεχνειο. Θέλω να γνωρίσω νέα άτομα αλλα.λόγω σχολής έχω διάβασμα και βλέπω όλο τους ιδιους....Θέλω να φύγω το συντομοτερο από εδω Αλλά έχω άλλα 2 χρονια. δεν ξέρω πως θα επιβιώσω, πλέον δεν εχω όρεξη ούτε να βγω όλο τα ίδια μαγαζιά και τα ίδια ατομα. Μεταγραφή δεν παιζει επισης. Βοήθεια!
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν νομιζω οτι φταινε τα Γιαννενα παντως για αυτο που σου συμβαινει..Απλως ισως μες στο μυαλο σου ειχες φανταστει διαφορετικα την φοιτητικη σου ζωη και αλλιως σου ηρθε..Οπως εγω καλη ωρα,ειμαι απο Γιαννενα και περασα εδω φετος..Νομιζω ειμαι σε παρομοια φαση με σενα αυτην την στιγμη..Η αληθεια ειναι οτι το μετανιωσα που περασα στην πολη στην οποια μενω για ευνοητους λογους θα ελεγα.Αλλα ενταξει..Θα περασουν τα χρονια και θα γεμισουμε με νεες εμπειριες...Σκεψου θετικα,γνωρισε νεα ατομα και αμα δεν θες μην πηγαινεις στα ιδια μερη..εδω εχει τοσες επιλογες,οχι οσο η Θεσσαλονικη βεβαια αλλα αμα θελεις να περασεις καλα μπορεις...Καλη συνεχεια κ καλη επιτυχια στην εξεταστικη σ!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon