ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2016 | 02:41

χωρίς τίτλο

Νοιώθω πως η νευρική ανορεξία ξανά μπαίνει στην ζωή μου. Είναι τόσο περίεργο ξαφνικά χάνεις το ένα κιλό μετά το αλλό και μετα έρχεται η καταστροφή, ζαλάδες, αδυναμίες και χλώμιασμα. Όμως λεπτά και ωραία πόδια, κοιλιά που θυμίζει δαχτυλίδι και κόκκαλα. Αγαπημένα κόκκαλα. Μελανίες απο κόκκαλα. Ξέρω πως είναι άρρωστο, έχω ζήσει πως είναι να είσαι χάλια απο αυτό όμως δεν μπορώ να το νικήσω και δεν θέλω κιόλλας. Λατρέυω να με κοιτάω έτσι στον καθρέφτη και όταν μου λένε φίλοι ότι έχω αδυνατίσει νοιώθω ευτυχία και δεν πα να κοπανιούντε μετά ότι δεν είναι ωραίο και ότι πρέπει να παχύνω εγώ έχω κολλήσει στο πρώτο ''έχεις αδυνατίσει'' και η σκέψη στο κεφάλι μου είναι ΄΄ΤΙ ΩΡΑΙΑ''. Και ξεκινάνε οι άρρωστες σκέψεις άλλα 2 κιλάκια και ξεκινάω να τρώω μωρέ σιγα το πράγμα δεν είμαι και τόσο αδύνατη και τα κόκκαλα να τρυπάνε το δέρμα μου σε μία προσπάθεια να υπερισχύσουν. Και μετά τα δύο κιλά κάτι ακόμα θέλεις και κάτι ακόμα θέλεις. Και δεν θέλω να παχύνω, δεν το θέλω. Από την μία καταλαβαίνω ότι θα πεθάνω αν το αφήσω έτσι ή ότι θα σωθώ πάλι τελευταία στιγμή ένα κιλό πριν τον θάνατο, άλλα από την άλλη μου αρέσει το σώμα μου, μου αρέσω έτσι, με αγαπάω έτσι. Και όσον αφορά τις λυποθιμίες και τις αδυναμίες δεν βαριέσαι σε λίγο καιρό γίνονται τρόπος ζωής και αυτά. Είναι άσχημο να νοίωθεις αδύναμη αλλά είναι ωραίο να είσαι αδύνατη. Ξέρω πως θα με περνάτε για ηλίθια αλλά αυτό είναι, αυτή είναι η αρρώστια μου και είναι σοβαρή και εγώ δεν δέχομαι βοήθεια από κανέναν, λέω μόνο ψέματα. ''Ναι έφαγα σήμερα και χθές, Ναι αλήθεια λέω, Μάλλον είναι από το άγχος που χάνω κιλά, Την κατάσταση μπορώ να την ελέγξω.'' Όμως η αλήθεια είναι ότι ούτε σήμερα έφαγα ούτε χθες και ότι η κατάσταση ξέφυγε. Γιατί άυριο δεν θα φάω γιατί αν το κάνω ξέρετε τι θα συμβεί; Θα πονάω, θα ποναω πολυ και θα θέλω να ξεράσω ενώ τώρα και για κάποιες μέρες ακόμα θα είμαι καλά, καλά και όμορφη. Αυτά τα λίγα για να μπείτε κάπως στο μυαλό ενός ανθρώπου με νευρική ανορεξία. Όπως δεν θα εμπιστευόσασταν κάποιον ναρκωμανή ότι σταμάτησε και ότι δεν θέλει βοήθεια έτσι μην εμπιστεύεστε και εμάς. Γίνετε αλλά να ξέρετε ότι για να γίνει θα πρέπει ο ανθρωπός σας να υποφέρει για κάποιες μέρες να πονά πραγματικά και στις δύο περιπτώσεις. Δώστε τους βοήθεια αλλά μην τους πιέζετε υπερβολικά. Θα έχετε νέα μου σύντομα.Κατερίνα 1,68 ύψος και 53 κιλά (καλά είμαι ακόμα)
2
 
 
 
 
σχόλια
Αχ βρε κατερινακι εφοσον εισαι συνειδητοποιημενη για το τι σου συμβαινει μην χανεις τον ελεγχο και μην ανοιγεις τη πορτα στις παραλογες σκεψεις οτι οσο πιο αδυνατη τοσο πιο ομορφη!!! Η ομορφια ειναι σιγουρα κατι που βλεπεις και θαυμαζεις αλλα η εσωτερικη ομορφια ειναι αυτη που μπορει να μαγεψει εναν ανθρωπο !!βρες τα με τον εαυτο σου και μιλα σε καποιον ανθρωπο που εμπιστευεσαι πολυ και ζητα βοηθεια ειδικου!!με στεναχωρεσε τοσο πολυ η εξομολογηση σου....γιατι πιστευω πως αδικεις τον εαυτο σου βασανιζεις το σωμα και τη ψυχη σου!!!ευχομαι απο τη ψυχη μου να μη χασεις αλλα κιλα!!!
έχεις τολμήσει να επικοινωνήσεις με τον σύλλογο "ΑΝΑΣΑ" ή με κάποιο ψυχολόγο? μόνο οι ειδικοί θα σου πουν την αλήθεια και θα σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές. Σ' αυτό το θέμα καλό θα ήταν να ΜΗΝ ακούς τους φίλους σου ούτε να κοιτάζεσαι στον καθρέπτη σου και να παινεύεσαι για το σώμα σου. Και να θυμάσαι: "ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΤΡΩΜΕ"!
Scroll to top icon