ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2016 | 09:59

Εξεταστική

Είμαι στο δεύτερο έτος της ιατρικής και αγαπαω τη σχολη μου. Πέρυσι, κουρασμένη από τις πανελλαδικές, δε διάβασα όσο θα έπρεπε και έτσι έφτασα συνολικα να χρωστάω 4 μαθηματα.Το πραγματικό πρόβλημα όμως ξεκίνησε στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου.Διάβασα πάρα πολύ και πήγα να δώσω χωρίς άγχος όμως ήταν τόσο δύσκολα που δεν κατάφερα να αποδώσω. Φοβάμαι πως πάνω κάτω το ίδιο συμβαίνει και σε αυτήν την εξεταστική. Γράφω αναντιστοιχα σε σχέση με το διάβασμα μου και μάλιστα χωρίς να έχω ιδιαίτερο άγχος. Στεναχωριεμαι γιατί δε θέλω να πάω πίσω στη σχολή μου και να μαζέψω μαθήματα ή και να τα περνάω όλα με κακό βαθμό. Την προηγούμενη βδομάδα εκλαιγα πάλι. Το αγόρι μου και γενικά ο περίγυρος μου μου λένε να ηρεμήσω όμως εγω νιώθω άσχημα που δεν αποδίδει η προσπάθεια μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως δεν διαβάζεις ποιοτικά, αλλά ποσοτικά;Θέλω να πω ότι η ποσότητα της ύλης, εντάξει προφανώς είναι μεγάλη και δύσκολη στο τμήμα σου, αλλά ίσως ο τρόπος που την διαχειρίζεσαι να είναι τέτοιος που νομίζεις ότι μαθαίνεις, αλλά τελικά δεν μαθαίνεις. Μια συμμαθήτριά μου στο σχολείο διάβαζε πάρα πολύ για τις πανελλήνιες, 3 φορές περισσότερο από εμένα μη σου πω και τελικά αποδείχτηκε ότι ενω κατέβαλλε τεράστια προσπάθεια και αποστήθιζε την ύλη, το έκανε τελείως επιφανειακά.Οπότε έφτανε μπροστά στο γραπτό και δεν ήξερε τι να γράψει, πως και που!Προσπάθησε να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις γιατί μόνο έτσι θα μπορείς να τα διαχειρίζεσαι και να τα εντάσσεις σε διαφορετικά σημεία.Τις 3 ώρες που θα διαβάσεις το πρωί, να είσαι προσηλωμένη σε αυτό που διαβάζεις. Αλλιώς θα χρειαστείς 9 ώρες και τελικά θα τα μάθεις παπαγαλία με αποτέλεσμα λίγο διαφορετική εκφώνηση να σου δώσουν, το χασες το παιχνίδι!Δύσκολα είναι τα θέματα πάντα, αλλά σκέψου ότι υπάρχουν φοιτητές που τα περνουν και κάποιοι άριστα κιόλας. Προφανώς έχεις λάθος τεχνικές διαβάσματος..Ηρέμησε πάντως όλα καλά θα πάνε, όταν υπάρχει διάθεση! ;)That s all.
Scroll to top icon