ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2016 | 00:32

Θέλω τη γνώμη σας - S.O.S

Eίμαστε μαζί με το σύντροφό μου κάποια χρόνια , μια σχέση όμορφη με τα πάνω της και τα κάτω της.Ωστόσο είμαι ιδιαίτερα προβληματισμενη τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας κάποιων σκηνικών που παίχτηκαν με τον αδερφό του. Ο σύντροφός μου μένει στο σπίτι με τους γονείς του και μοιράζεται με τον αδερφό του το δωμάτιο.Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα -οικονομική- να νοικιάσουμε μαζί το ψάχνουμε όμως . Εχουμε σχέση από απόσταση , στο πατρικό του πάω γύρω στις 3-4 φορές το χρόνο και κάθομαι μάξιμουμ μια εβδομάδα. Στην αρχή τα πηγαίναμε τέλεια με τον αδερφό του και παρότι είναι ένας κατά γενική ομολογία δύσκολος άνθρωπος-δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες- τα είχαμεβρει τέλεια ,βλεπαμε όλοι μαζί ταινιες ,κάναμε πράγματα κλπ αυτές τις λίγες μέρες που καθόμουν. Για να μην τον ξεβολεύουμε μάλιστα -καθώς μοιράζεται το δωμάτιο με το συντροφό μου- χαλούσαμε κάποια χρηματα που δεν μας περίσσευαν και μεναμε και σε ξενοδοχεία λιγες μέρες ή φροντίζαμε να κάνουμε βολτες- ξεποδαριαζόμασταν- όλη μερα για να έχει αυτός το δωμάτιο. . . Την τελευταία φορά όμως η συμπεριφορά του απέναντι μου ήταν επιεικώς απαράδεκτη επειδή δεν ήθελε να μας παραχωρήσει το δωματιο.. Εμεινα 4 μερες και μου βγηκαν από τη μύτη..Δεν μου μίλαγε όυτε σε εμενα ουτε στον αδερφό του, κοιμόμασταν το βράδυ και ξαφνικά μπούκαρε μέσα και κοπάναγε νευρικα επίτηδες τις ντουλάπες και την πόρτα- αυτό έγινε 6-7 φορές την ώρα που κοιμόμασταν με αποκορύφωμα την ώρα του φαγητού που εγώ ηθελα να σπάσω τον πάγο και μεσα στο χαμόγελο τσούγκρισα με όλους και πάω να τσουγκρισω με αυτον και μου γυρναει τα μουτρα απομακρύνοντας το ποτηρι για να μην τσουγκρίσουμε.. Αυτα είναι λίγα ενδεικτικά από όλα αυτα που εχει κάνει.. Εχω στεναχωρηθεί παρα πολύ αλλά πιο πολύ με προβληματιζει η σταση του συντρόφου μου σε όλα αυτα που δεν μίλησε καθόλου και μου λέει πως δεν θέλει να τσακωθεί μαζί του- δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις γενικά-.Εγώτου λέω πως δεν χρειάζεται να παίξουν μπουνιές αλλά μπορεί σαν ωριμος άνθρωπος να του κανει μια συζήτηση και να του πει οτι η συμπεριφορά του δεν ήταν καλή. Στην τελική όλο αυτό με προσέβαλε και προσέβαλε και το σύντροφό μου .Και ερωτώ πως μπορω να ειμαι με εναν ανθρωπο που κάθεται και δεν αντιδρα καθολου όταν με προσβαλλουν κι εμενα και τον ίδιο.. Υ.Γ . ο αδερφός του είναι μεγαλύτερος σε ηλικία,πατημενα τα 30 Χρειάζομαι τη γνώμη και τις συμβουλές σας...
5
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη γιατί τα πήρα λίγο τώρα με αυτά που αναφέρει η σχολιάστρια Annabel Lee. Δηλαδή τι εννοείς ότι " Θεωρώ πάντως απαράδεκτο (ακόμα και σε εποχή κρίσης)αδέρφια κοντά στα 30 να μένουν με γονείς "? Συμφωνώ ότι δεν είναι ευχάριστο να έχεις ενηλικιωθεί προ πολλού και να μένεις με τους γονείς σου ( που αυτό σημαίνει ότι σε συντηρούν ακόμα ), αλλά μάλλον δεν θα γνωρίζεις ότι άνεργος σημαίνει και άφραγκος. Οπότε μένεις αναγκαστικά στο παιδικό σου δωμάτιο και με τους γονείς. Που να πας δηλαδή στο δρόμο? Ξέρεις χωρίς λεφτά να κινείται κανείς? Απαράδεκτη θα έλεγα τη κριτική που ασκείς για τους ανέργους παρότι αναφέρεις ότι βρισκόμαστε σε εποχή κρίσης όπότε γνωρίζεις έστω θεωρητικά με ό,τι συνεπάγεται. Δεν είναι ωραίο να τσούζει κανείς τη πληγή του άλλου και δεν λέω για τον άεργο αλλά για τον άνεργο. Και μη μου πείτε το σλόγκαν ότι όποιος θέλει βρίσκει, γιατί όλοι ζητούν προϋπηρεσία μέχρι να πλύνεις ποτήρια και αν δεν έχεις δεν σε προσλαμβάνουν λες και είσαι άχρηστος.
Κι εγώ όπως θα κατάλαβες είμαι άνεργη στην παρούσα φάση και συμφωνώ στο ότι πλέον ζητούν προυπηρεσία για τα πάντα και για σερβιτόρος και για όλα σχεδόν. Και ήθελα να ξέρω πως με το σκεπτικό αυτό όλοι εμείς θα αποκτήσουμε προυπηρεσία. Για να έχουμε προυπηρεσια πρέπει κάποιος να μας δώσει και εργασία. Θεωρώ πως η Αnnabel Lee ηθελε κυρίως να τονίσει πως πέρα από την προσωπικοτητα του εν λόγω ατόμου,μια βασικη πηγη του προβλήματος είναι και αυτή. Αγάπη ολούθε παιδιά και εύχομαι για όλους μας ενα καλύτερο μέλλον με δουλειά και ανθρωπους στο πλευρό μας που μας αγαπάνε.
Μου θύμισες τον πρώην μου και τον αδερφό του.. Δεν ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημά του αλλά όποτε βγαίναμε πάντα συμπεριφερόταν κάπως περίεργα-άσχημα κατά τη γνώμη μου και πολλές φορές και στην συζήτηση μεταξύ πολλών ατόμων, όποτε έλεγα κάτι εγώ, αμέσως με μείωνε. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα απαντούσα αναλόγως αλλά σεβόμουν ότι μπορεί να γινόμασταν και μια "οικογένεια" κάποια στιγμή και έκανα υπομονή.. Με πείραζε κι εμένα που ο πρώην δεν έκανε ουδεμία κίνηση να με υποστηρίξει/υπερασπιστεί έστω και λίγο.. ε και κάποια στιγμή σκοτωθήκαμε και του έβρισα και τον αδερφό και όλο το σόι.. χαχαχα Και πιο μπροστά που μου έλεγε (ο πρώην) να πάω σπίτι τους να μείνω για καμιά βδομάδα κλπ. όπως εσύ, δεν πήγαινα, δεν πήγα ποτέ γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τον αδερφό του για κανένα λόγο. Και ήταν 30+, όχι κανένα παιδί στην εφηβεία που θα δικαιολογείτο από εμένα τουλάχιστον ας πούμε. Δεν ξέρω τι να σου πω και από που να το πιάσω, αλλά και μόνο που είναι έτσι η κατάσταση που περιγράφεις και δεν έχει κανένας από τους δυο σας τον χώρο του βράστα! Πλέον δεν το ξανακάνω για κανένα λόγο, για να κάνω σχέση θέλω πρώτα ή να έχω καταφέρει να νοικιάσω εγώ μόνη μου ή να έχει ο άλλος το χώρο του/διαμέρισμά του..Πες κάτι στον σύντροφό σου πάντως αφού και η δικιά του συμπεριφορά σε δυσαρεστεί.
Scroll to top icon