ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2016 | 12:11

Ας ξυπνήσουμε λίγο...

Διαβάζω τις εξομολογήσεις και διαπιστώνω ότι το 98% όσων γράφονται, έχουν σχέση με το χωρισμό. Με παράτησε ο γκόμενος ή η γκόμενα, επειδή γύρισε στους πρώην, είτε επειδή ήταν σαλεμένος/η, είτε επειδή βρήκε άλλον/η κοκ.Άλλα προβλήματα δεν έχετε να εκθέσετε;Ή μήπως νομίζετε, ότι η πιο σημαντική απώλεια στη ζωή του ανθρώπου είναι ο χωρισμός;Μήπως πάλι πιστεύετε ότι δε θα βρείτε άλλο ταίρι για σχέση;Να σας επισημάνω δε, ότι η πιο σημαντική απώλεια είναι ο θάνατος.Χάνεις οριστικά και αμετάκλητα τον άνθρωπό σου.Ενώ τον πρώην ή την πρώην ανά πάσα στιγμή μπορείς να τους δεις έστω και σε άλλη αγκαλιά και να τους πεις μια ''καλημέρα'' ή ''καλησπέρα''.
4
 
 
 
 
σχόλια
ο πόνος είναι παρόμοιος. από τη μια στιγμή στην άλλη χάνεις έναν άνθρωπο που μέχρι χθες μοιραζόσουν τη ζωή σου. άρα μιλάμε για απώλεια και μάλιστα πολύ επώδυνη όταν εμπλέκονται πικρία, προδοσία, διάψευση ονείρων. το αν μπορείς να ξαναδείς κάποιον μετά από καιρό είναι αδιάφορο αφού και πάλι δε θα τον έχεις στη ζωή σου. η απώλεια παραμένει απωλεια.
Scroll to top icon