ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2016 | 01:40

Περι νομιμοποιησης της κάνναβης.

Ειμαι 19 ετων. Το 70% των παιδιων που γνωριζω απο ηλικιες 16-30 ετων εχουν δοκιμασει η πινουν με μια σταθερη συχνοτητα. Δε θελω να εκθεσω τα οφέλη και τα κατα απλα θελω να ενημερωσω τον κοσμο επειδη το ζω με τα παιδια της ηλικιας μου και πιστεψτε με εχω μεγαλωσει σε μια πολυ καλη οικογενεια,εχω φοιτησει απο κολεγιο και το λεω αυτο ωστε να μην εχω τις απαντησεις του τυπου "εσυ μπορει να εχεις αυτον τον κυκλο γιατι εχεις μεγαλωσει στον δρομο" γιατι το εχω ακουσει και αυτο πανω σε συζητήσεις. Γνωριζω παιδια και απο το σχολειο και απο το πανεπιστήμιο και εκτος τελείως απο αλλες πολεις. Δε μπορουμε να κλεινουμε τα ματια σε ενα τετοιο ζητημα.Δε θεωρω το χορτο ναρκωτικο.Και δε το θεωρω γιατι δεν ειναι εθιστικο,δεν ειναι βλαβερο για την υγεια αν δεν συνοδευτεί με καπνο,ισα-ισα χρησιμοποιειται για καποιες ασθένειες στο εξωτερικο και ειναι μακραν καλυτερο απο το κανονικο τσιγαρο. Το ζητημα ειναι το εξης για το οποιο πολλοι ισως να μην ειστε ενημερωμένοι. Τα παιδια πλεον,επειδη μυριζει η επειδη δε θελουν να εκτεθουν σε κίνδυνο σε δημοσιους χωρους προτιμούν της χημειες.Ποτ πουρι,σαρκ,αρωματικα χωρου. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ,ΕΘΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,ΔΕ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΛΟΎΝΤΑΙ ΩΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ.Οποτε με το να μην νομιμοποιειται στην ουσια γινεται χειρότερη ζημιά στον οργανισμο.Ειναι σαν να εισαι διευθυντης σε σχολειο με πολλα παιδια και τους απαγορεύεις να καπνισουν.Ε θα βρουν τον τροπο οτι και να γινει απλα ισως καταφύγουν σε αλλα μεσα.Οποτε δε μπορουμε να μην παραδεχτουμε οτι στην Ελλαδα πλεον ειναι πολυ συχνο φαινομενο. Επισης με την νομιμοποιηση του τα εσοδα θα πηγαινουν στο κρατος και φανταστειτε για ποσα λεφτα μιλαμε.+ τον τουρισμο.Παρακαλω οσοι δεν θα ταυτιστουν θελω και να σχολιασουν για να μου επιχειρηματολογησουν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το χόρτο είναι ναρκωτικό. Ας μην χαιδευούμε αυτάκια. Και για την ακρίβεια πρέπει όχι απλά να το πολεμήσουμε αλλά να το καταστείλουμε. Μόνο χρήση σε πραγματικά άρρωστους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon