ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2016 | 16:06

Ρομαντισμός αγνοείται

Τελικά είχα δίκιο εξαρχής. Μόνο που τώρα το πιστεύω στ' αλήθεια. Εγώ περιμένω τον πρίγκηπα με το άσπρο του άλογο (και καφέ να' ναι δε μας χαλάει, δεν είμαστε ρατσιστές, έστω ως προς το χρώμα). Θέλω αυτόν που θα κοιτώ μαζί του το φεγγάρι, ενώ αυτός θα μου πιάνει το χέρι, άντε και τη μέση (ως εκεί) και δε θα έχει στο μυαλό του να με κουτουπώσει απ' το πρώτο βράδυ κιόλας που με γνώρισε. Θέλω να εξελιχθεί αργά και όμορφα η πρώτη μου σχέση. Να μην γίνει πληγή. Έστω να μην είναι καταδικασμένη εξαρχής σε μια χρονοβόρα επίπονη κατάσταση. Θέλω να είναι κάτι όμορφο, συναισθηματικό και κυρίως ρομαντικό. Που πήγε ο ρομαντισμός ρε παιδιά; Αλλά φταίω και εγώ. Στα κλαμπ θα βρεθεί αυτός που περιμένω; Τι πάλεψα χθες βράδυ; Ένα τίποτα. Το μόνο που έμεινε είναι ενοχές και 5 αναπάντητες,καθώς έκανα τη βλακεία να του δώσω το κινητό μου. Μετά από λίγο όμως χόντρυνε η φάση, προσπάθησε και να με φιλήσει με το ζόρι στο στόμα,ξενέρωσα και απογοητεύτηκα παράλληλα. Αν όχι ρομαντισμός, τουλάχιστον ευγένεια. Τακτ. Τρόποι. Αμάν πια. Ζητώ κάτι εξωπραγματικό, το ξέρω. Αλλά μετά το χθεσινό...θα δέχομουν άνετα πίσω την ελευθερία μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ αναζητάς τον πρίγκηπά σου, κάποιος άλλος την πριγκίπισσά του, θέλει προσπάθεια για να βρεθείτε, τίποτα στη ζωή δεν έρχεται άκοπα. Καλώς άκουσες την καρδιά σου, έστω κι αν το αποτέλεσμα δε σε δικαίωσε, αρκεί που ξέρεις να προστατεύεις τον εαυτό σου. Εξάλλου κι εγώ κυκλοφορώ σε κλαμπ, δε βλέπω γιατί να μην είναι αυτός ο χώρος για μια ρομαντική γνωριμία.Την επόμενη φορά θα είσαι πιο τυχερή. :)
Scroll to top icon