ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2016 | 12:36

Mερικοί πρέπει πραγματικά να μάθετε να προσέχετε τι λέτε..! Δεν είναι πια όλα όπως φαίνονται!

Λοιπόν χτες είχα βγει με μια μεικτή παρέα 5 ατόμων, πρώτα πήγαμε για καφέ και μετά για πίτες. Στην καφετέρια παρήγγειλα τσάι και αργότερα έφαγα δύο σουβλάκια κοτόπουλο (όχι πίτα σουβλάκι) με σαλάτα .Μετά μια κοπέλα που γενικά είναι κάπως κακοπροαίρετη μου είπε με ειρωνικό υφάκι ’’ γι’αυτό είσαι έτσι γιατί δεν τρως τίποτα ! Αμάν δηλαδή μια φορά να ξεφεύγεις δεν σε έχω δει.. Έλεος! Πάρε μια πίτα κορίτσι μου δεν θα χαλάσεις την δίαιτα καλό θα σου κάνει!’’. Οι υπόλοιποι γιατί είναι πειραχτήρια άρχισαν μετά τα αστειάκια και τα πειράγματα. Στην αρχή το αγνόησα αλλά όταν παραέγινε έπρεπε να απαντήσω. Εκνευρισμένη τους είπα ’’ Ωραία τα αστεία σας, αλλά δεν μπορείτε να ξέρετε τι προβλήματα έχω εγώ και τρώω έτσι, εσείς έχετε την επιλογή να βγείτε έξω και να σαβουριάσετε άλλοι όχι, ας κοιτάει λοιπόν ο καθένας την καμπούρα του η καλύτερα την μπάκα του ’’. Με κοίταγαν εν τω μεταξύ σαν εξωγήινο ζήτησαν συγγνώμη (εκτός από την κοπέλα που το ξεκίνησε που με κοίταγε με υφάκι χιλίων καρδιναλίων), εγώ είχα βουρκώσει από το νεύρα μου και όταν με ρώτησαν τι πρόβλημα αντιμετωπίζω τους απέφυγα γιατί δεν ένιωθα άνετα να απαντήσω. Ξέρω πως ίσως αντέδρασα υπερβολικά αλλά αυτές τις μέρες δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Βλέπετε, πρέπει να αποφεύγω το άσπρο, ψωμί, ρύζι, τα άσπρα ζυμαρικά , τα αρτοσκευάσματα και τα σφολιατοείδη, την πολλή ζάχαρη, τον καφέ γιατί με ενοχλει, τις μεγάλες μερίδες από βαριά φαγητά και συνήθως τρώω πολύ ελαφρια για βράδυ. Επίσης κάνω σχεδόν κάθε μέρα μισή με μία ώρα περπάτημα. Όλα αυτά μαζί με τον γρήγορο μεταβολισμό που έχω δικαιολογούν τα κιλα μου. Δεν υποσιτίζομαι, απλώς υποφέρω από δυσκοιλιότητα και πρέπει να προσέχω κάθε τι που τρώω και να ασκούμαι . Παρά την διατρόφη μου είναι φορές που έχω ένα μόνιμο φούσκωμα, γουργουρίζει συνέχεια το στομάχι μου και ας έχω μόλις φάει, έχω πόνακια χαμηλά στην κοιλιά, και για να πάω μισή φορά τουαλέτα πρέπει να πάρω καθαρκτικό. Απλά έτσι είμαι, είναι κληρονομικό δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας που το προκαλεί. Η κατάσταση μου δημιουργεί νεύρα και γύρω από το θέμα ’’φαγητό’’ είμαι υπερευαίσθητη. Είναι ώρες που θέλω να εκραγώ. Αυτό που εσείς θεωρείτε δεδομένο για μένα είναι αφορμή για πάρτι! Αυτό είναι αρκετό από μόνο του για να με ενοχλεί , τα σχόλια κάθε στρίγγλας αγελάδας (εδώ μπορώ να την λέω έτσι ελεύθερα) δεν τα χρειάζομαι. Και στο κάτω κάτω δεν είμαι και ανοξερική απλά 6-7 κιλά κάτω από το ’’κανονικό’’. Μάθετε να προσεχέτε τι λέτε μερικοί και κυρίως με τι τρόπο το λέτε. Αν το έλεγε αλλιώς , εννοώ όχι με σκοπό να με ενοχλήσει δεν θα το είχα πάρει έτσι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κακως δεν τους ειπες με ανατριχιαστικες λεπτομεριες το πρόβλημα σου ειδικα την ωρα που ετρωγαν τα πιτογυρα!!!Αστειεύομαι μα πραγματι η ζωη μπορει να αντιμετωπιστεί με χιουμορ κοριτσι. Τοξικοι ανθρωποι πρεπει να εξαφανίζονται απ τη ζωη μας η να εξαφανιζόμαστε απ τη δικη τους.Οσον αφορα τη δυσκοιλιοτητα εχεις ψαξει για κοιλιοκακη?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon