ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.2.2016 | 15:44

...

Είμαι 18,5 χρονων. Έχω ακμή απο τα 10. Πριν 3 χρόνια πήγα σε δερματολογο και με έκανε χειροτερα! Στην ηλικία που είμαι τώρα έχω ουλές και οποιος με πρωτογνωρισει (και δεν εχει τρόπους ) με κοιτάζει λες και είμαι τέρας! Και νιώθω λες και μου καρφωνουν μαχαίρι στην καρδιά και το γυρίζουν αλύπητα ξανά και ξανά! Και δεν ειμαι άσχημη απλά έχω δερματικό πρόβλημα. Έχω μια άρρωστη μητέρα που δημιουργεί προβλήματα καθημερινά( θύμα των γονιών της που την πάντρεψαν για να την ξεφορτωφουν ). Εναν αναίσθητο πατέρα(που έχει περάσει πολλά στην ζωή του) κοντά 70 χρόνων που παντρεύτηκε μια άρρωστη γυναίκα για να κάνει οικογένεια. Και μια μεγαλύτερη αδερφή που έκανε φροντιστήρια και τώρα σπουδάζει με τα λιγοστά χρήματα που της στέλνουμε αφού οικονομικα είμαστε όπως όλοι. Εγώ δεν έκανα φροντιστήριο απλά διάβαζα μόνη μου έγραψα μέτρια αλλά δεν πέρασα. Δεν μπορώ να βρω δουλειά λόγω προσώπου και δεν μπορώ να πάω σε γιατρό λόγω οικονομικων. Και μετά λένε ότι η ζωή είναι ωραια... λάθος η ζωή έχει απλά ωραίες στιγμές!
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα μείνω μόνο στο θέμα της ακμής σου (γιατί πρόβλημα δεν το λέω) και θα σου πω να μην βάζεις πολύ έντονο μακιγιάζ προσπαθώντας να καλύψεις τις ουλές, γιατί θα το κάνεις χειρότερο και το πολύ έντονο θα δείξει ότι κάτι θες να κρύψεις.Αυτό που θα σου πω, είναι να αγαπήσεις ΕΣΥ τον εαυτό σου (όσο πολυφορεμένο κι αν είναι αυτό), γιατί μερικές φορές νιώθοντας άσχημα εμείς για τον ίδιο μας τον εαυτό, νομίζουμε πως οι άλλοι μας σνομπάρουν. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!! Μη βιάζεσαι και μη χαλιέσαι. Άσχημοι άνθρωποι είναι οι άνθρωποι χωρίς χαρακτήρα να ξέρεις..
Scroll to top icon