ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2016 | 13:10

Αυτο

Θα χασω κιλα αραγε; θελω να χασω 12 κιλα. Αμα τρωω ανα 3 ωρες πολλα φρουτα και λαχανικα και αποφευγω τα κορεσμενα λιπαρα, θα χαδω τιποτα;; κατι ηπιο να χανω ενα κιλο ανα εβδοναδα αν εχει καποιος να προτεινει κατι ;; :( ευχαριστω!!
3
 
 
 
 
σχόλια
ΟΧΙ! ειναι το ιδιο με το να πιστευεις οτι το συμπαν νοιαζεται επειδη σου γυαλισε καποια/οιος.Γι να χανεις κιλα πρεπει να τρως λιγοτερο απο οσο χρειαζεσαι. Για να το πετυχεις αυτο χωρις πεινα και πιο αποδοτικα βαζεις ασκηση στη ζωη σου. ΟΙ υγειυνες τροφες δεν σημαινει οτι δεν παχαινουν. ψαξε λιγο να βρεις ποσες θερμιδες χρειαζεσαι σε ηρεμια και αφαιρεσε απο αυτες και ποσες θα χανεις απο την ασκηση. Με ενα καθημερινο ελλειμα 300 - 400/ μερα θα δεις μεγαλη βελτιωση.
Αρχικα οπως ειπες κοψε κορεσμενα οσο γινεται,τρώγε καθε τρεις ωρες με τελευταιο γευμα στις επτα.Πίνε πολυ νερό,βοηθαει και κυριως πριν τα γευματα για να νιωσεις χορτασμενη πιο νωρις.Και τελος πηγαινε γυμναστηριο για να ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος σου.Απλα βηματακια και σιγουρα!και ας αργησεις να τα χασεις λιγο παραπανω θα διατηρηθεις πιο ευκολα.
Scroll to top icon