ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2016 | 23:37

Αψυχολόγητος ειλικρινά

Γεια σας!είμαι 29 ετών και εκείνος 37!βγαίνουμε 3 μήνες τώρα.είναι υπέροχος,γλυκός με προσέχει πολύ κ είναι ερωτευμένος μαζί μου,το ίδιο και εγώ!με προβληματίζει πολύ η συμπεριφορά του..τι εννοώ..3μηνες τώρα δεν έχουμε κάνει σεξ ,δεν με αγγίζει ΚΑΘΟΛΟΥ.όταν είναι να βγούμε κ έρχεται να με πάρει κάνω κίνηση μπαίνοντας στο αμάξι να τον φιλήσω κ με φιλά σταυρωτά.στην κοινή γνωστή μας που μας γνώρισε έχει πει:την βλέπω σοβαρά μου αρέσει πολύ που δεν με έχει καλέσει σπίτι της από την πρώτη εβδομάδα γιατί θα καταλάβαινα ότι ήθελα απλά π@δ@μ@.αποφάσισα όμως να τον καλέσω σπίτι μου τώρα (μετά από 3μηνες)κ αρνήθηκε. :-(. (πρέπει να ανοίξω νωρίς αύριο το μαγαζί). Κουράστηκα ρε παιδιά .. λες κ βγαίνω με έναν καλό μου φίλο νιώθω..θέλω να τον αγκαλιάσω,να τον φιλήσω,να τον ξεζουμίσω..βράζει το αίμα μου!!!!!λέμε. Δλδ πότε έχει σκοπό??μετά το γάμο???τι συμβαίνει ρε παιδιά?θα με τρελάνει ειλικρινά.σκέφτομαι να το τελειώνω..
3
 
 
 
 
σχόλια
Υπαρχει και η οχι και τοσο σπανια περιπτωση, να ειναι ομοφυλοφιλος και να θελει καποια "βιτρινα". Αν ηταν θεμα πιστης θεωρω πως θα στο ειχε πει 3 μηνες τωρα. Οπως και να εχει κανε μια ξεκαθαρη, εξω απο τα δοντια, κουβεντα μαζι του, μην χαραμιζεις τον χρονο σου.
Scroll to top icon