ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2016 | 07:55

Περίεργα.

Συγκατοικω με τον αδερφό μου... Γενικά τα πάμε πάρα πολύ καλά. Είναι κάποιες φορές που έρχεται η κοπέλα σπιτο του για καφέ ή έτσι απλά για να κάνουμε παρέα.... Τι και αν την συμπαθώ αρκετά.... Ώρες ώρες Δν μπορώ... Δν αντέχω μα φιλιούνται μα αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον καο εγώ τίποτα.. Εγώ τίποτα γιατί Δν έχω ούτε αγόρι ότι φλερτ ούτε τίποτα.. Forever alone δηλαδή... Είναι άλλες φορές που με νοιάζει αρκετά και άλλες που λέω καλύτερα που είσαι μόνη σου. Βάζω κάποιες φορές τον εαυτό μου να δω πως θα ήταν σε σχέση ή παρατηρώντας ζευγάρια σε μετρό καο έξω και νομίζω πως Δν θα μπορούσα όλο αυτό.. Ομολογώ πως η κατάσταση μου είναι περίεργη... Όποιος το διάβασε σας ευχαριστώ.. Δν είμαι ούτε τρελή (εδώ γελάμε) είμαι μια κοπέλα σαν τις άλλες.. . Απλά κάπου κάπου Δν τα βρίσκω με τον εαυτό μου.. Καλημερααααα :)
1
 
 
 
 
σχόλια
Πρέπει να είσαι χαρούμενη για τον αδερφό σου που είναι ευτυχισμένος. Το ξέρω πως ίσως η εικόνα τους να σε στεναχωρει λίγο αλλά θα βρεις κι εσύ το ταίρι σου ,φτιαξε το δικο σου πρόγραμμα,ασχολεισου με εσένα, πήγαινε βόλτες όταν είναι μαζί τα παιδιά, όχι όμως κάθε φορά γιατί μπορεί να παρεξηγηθουν μαζί σου και σιγά- σιγά όλα θα φτιάξουν.
Scroll to top icon