ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2016 | 15:29

μονο τα φρουφρου και τα αρωματα χαιρονται;

πολλες φιλες μου αν και σε μικρη ηλικια(25 χρονων) εχουν αρχισει και συζουν και σκεφτονται τα παιδια και το γαμο.. μιλαω μαζι τους και μου λενε πολλα πραγματα που τις ενοχλουν σε σχεση με τον συντροφο τους και μαλιστα σημαντικα ζητημα οπως ο τροπος ζωης.παρολ αυτα ειναι μαζι και συνεχιζουν να ατενιζουν το μελλον μαζι και να συμβιωνουν κανοντας τις χαζες οι κοπελες...εχω ερωτηση... για να συζησεις με καποιον πρεπει να κανεις τη χαζη και να πηγαινεις πασο ακομη και αν δε θελεις; δε μιλαω για συμβιβασμους οι οποιοι σαφεστατα θα γινουν αλλα μιλαω για να κανει συνειδητα καποιος το χαζο για να μη τσακωνεται...επισης για να φτασει σε σημειο να συγκατοικησει μια κοπελα με εναν αντρα τελικα η γυναικα πρεπει να ειναι γατουλα και φρουφρου και αρωματα για να την εκτιμησει;οι υπολοιπες που δεν ειμαστε γατουλες (δεν εννοω οτι εχουμε ταγαρια!) παμε απατες?δηλαδη μια γυναικα για να κανει ενα γαμο ή να συζησει πρεπει να παιζει και λιγο τη χαζουλα για να ανεχεται τον αλλον;και αν δε θελω εγω να παιξω τη χαζουλα και να κανω νιαουρισματα ολη την ωρα και να φτιασιδωνομαι δεν εχω πιθανοτητα δηλαδη καποια μου στιγμη να βρω καποιον που θα ταιριαξω;
12
 
 
 
 
σχόλια
@gimaniΔεν θα πω αλλα μην ανησυχεις, δεν χρειαζεται να πω αλλα γιατι δεν εχει νοημα!Αλλα λες πρωτα και μετα προσπαθεις να τα σωσεις οπως μπορεις...Καλη καρδια βρε!
Δεν προσπαθώ να σώσω κάτι..αλλά επειδή δεν συμφωνείς μαζ ι μου όπως και πολλά άλλα άτομα εδώ μέσα...δεν υπάρχει λόγος να με χαρακτηριζεις με τα παραπάνω λόγια.δεν με ξέρεις..δεν σε ξέρω..ότι έγραψα στην αρχή τα υποστηρίζω γτ πολύ απλά έτσι αρέσει σε εμένα.έχουν σχολιάσει και άλλες φορές τις απόψεις μου αρνητικά.εμένα δεν με πείραξε ποτέ αυτό.αλλά μίλησες επί προσωπικού και αυτό δεν είναι όμορφο.σου εύχομαι καλό απόγευμα.και όπως είπες και εσύ Καλή καρδιά.
Καταρχην υπαρχουν απειρα συμβιβασμενα ζευγαρια εξω που δεν εχουν κανενα λογο υπαρξης και ειναι μονο για το θεαθηναι. Υπαρχουν ομως και κατι εξωκοσμικες σαν εσενα που αλλου παταν και αλλου βρισκονται. Ποσο χρονων εισαι και δε μπηκες ακομα στο νοημα να αναρωτηθεις τι θελει ο κοσμος απο σενα;Ολα αυτα που γραφεις ειναι ακυρα!(ακου γατουλες)
*Νομιζω πως θα ηθελες ο ανθρωπος που θα ζει μαζι σου να νιωθει ανετα και ο εαυτος του σωστα?Ε το ιδιο ισχυει και για σενα, ειναι απαραιτητο να μπορεις να εισαι ο εαυτος σου οπως και ο αλλος για να δημιουργησετε απο κοινου μια ευχαριστη καθημερινοτητα!Και καποιες φορες μπορει και να χρειαζεται να γινουν υποχωρησεις και απο τις δυο πλευρες, αυτο ειναι μεσα στο παιχνιδι. :)
Εξομολογουμενη ασε τι κανουν οι φιλες σου και σκεψου τι θελεις να κανεις εσυ!Κατα τη γνωμη δρν χρειαζεται να κανεις τη χαζη ή τη γατουλα ή οτιδηποτε αλλο το οποιο δεν σε εκφραζει.Η εννοια της συμβιωσης ειναι το να μοιραζεσαι την καθημερινοτητα σου με καποιον. Τι νοημα θα ειχε να υποδυεσαι κατι που δεν εισαι? Εκτος απο απιστευτα κουραστικο ειναι και αδυνατο να το ακολουθεις 24 ωρες το 24ωρο!Νομιζω πως θα ηθελες ο ανθρωπος που θα ζει μαζι σου να νιωθει ανετα και ο εαυτος του σωστα? και το ιδιοκαι οπως θα ηθελες εσυ αυτος που θα επιλεξεις να ειναι ο εαυτος του
Όλα πρέπει να τα κάνεις...και γατούλα και χαζουλα και πόρνη και κυρία Και εξυπνουλα και όλα.Έτσι κι αλλιώς όλες οι γυναίκες αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έχουμε;δλδ τι;Όταν τους γνωρίζουμε και τους τα κάνουμε όλα αυτά είμαστε καλές;για να θέλουν οι άντρες να συζουν μαζ ι μας πάει να πει πως τους αρέσουν όλα τα παραπάνω!και μην ξεχνάς πως καλό είναι η γυναίκα να κάνει και πολλές φορές την χαζή...Όχι γτ είναι αλλά γτ καταλαβαινει πολλά περισσότερα.άποψη μου ο άντρας είναι άντρας και η γυναίκα θέλει να στηρίζεται πάνω του ακόμα και μαλακιες να λέει και να κάνει...Αλλά μέχρι ενός σημείου.
Επειδη προφανως εσυ στις σχεσεις σου κανεις τη χαζη και προσποιεισαι συμπεριφορες νομιζοντας οτι ετσι εισαι η καπατσα της υποθεσης νομιζεις οτι αυτο κανουν ολες οι γυναικες?Φυσικα και δεν εχουμε ολες αυτα τα χαρακτηριστικα και δεν συμπεριφερομαστε ολες ετσι για να "τυλιξουμε" το κελεπουρι, λες και ο αλλος ειναι βλαξ και δεν μπορει να αντιληφθει ουτε τα βασικα.Και ετσι περναμε στο δευτερο σκελος:Τι θα πει "η γυναικα καταλαβαινει πολλα περισσοτερα"? Οι αντρες ειναι ηλιθιοι και χρειαζονται μια γυναικα να τους σερνει απο τη μυτη νομιζεις?Συγνωμη αλλα αυτα τα σκεφτονται κατι γυναικουλες που δεν εχουν την ικανοτητα να φτιαξουν μια ισοτιμη και κυριως ομορφη σχεση και ανεχονται ακομα και μαλακιες -οπως εγραψες κι εσυ- γιατι ετσι νομιζουν οτι θα βγουν απο πανω. Αμ δε...Πλανασαι αγαπητη μου, ο ανδρας ειναι ανδρας και η γυναικα ειναι γυναικα και ολοι ειμαστε ανθρωποι με διαφορετικα χαρακτηριστικα και αναγκες!Τραβα τωρα να πεις στον αγαπημενο σου ποσο τον αγαπας και οταν βρεις ευκαιρια ψαξε και το κινητο του για να εισαι καλυμενη!
Πρώτον μιλά καλύτερα.ο καθένας εδώ μέσα θα πει αυτό που πιστεύει..σωστό η λάθος..δεν είσαι υποχρεωμένη να το αποδεχτείς αλλά δεν σου επιτρέπεται να τον προσβαλλεις επειδή δεν συμφωνείς με τον τρόπο σκέψης του.Δεύτερον..όσον αφορά τον αγαπημένο μου...είναι λογικο και να του πω ότι τον αγαπάω γτ είναι το καλύτερο παιδί..αλλά και να κοιτάξω το κινητό μπροστά του γτ δυστυχώς... ειμαι καχύποπτη και ας εχω τον πιο ντόμπρο άντρα δίπλα μου.δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον σύντροφό της.Δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένη η όχι αλλά να ξέρεις...πως μια γυναίκα κρατάει και τον άντρα και το σπίτι της.Και ναι...για μένα μια γυναίκα πρέπει να κάνει την χαζή που και που...δεν σου λέω σε σοβαρά θέματα...αλλά Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη και με την πρώτη βλακειουλα που θα μου κάνει ο άνθρωπος μου που μπορεί να το μετάνιωσε μετά....δεν θα τον σταυρωσω και αυτό γιατί τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω.αν εσύ όμως γουστάρεις να είσαι ίση με τον άντρα σου τότε μαγκιά σου και δικαίωμα σου.δεν είμαι η κατάλληλη να σε κρίνω εγώ.Μου λες για γυναικουλες....η μαμά σου..η γιαγιά σου που τα ανέχονταν από τους άντρες τους τις θεωρείς γυναικουλες;;γιατί εγώ τις θεωρώ ξύπνιες.Όσο για αυτό που έγραψα..ότι η γυναίκα καταλαβαινει πολλά περισσότερα...το παρερμηνευσες.δεν εννοώ πολλά περισσότερα από τον άντρα...αλλά με μια κουβέντα που θα πει ο άντρας και η γυναίκα σωπάσει και δεν μιλήσει...θα φανούν περισσότερα από το να τον αρπάξει και να τον στήσει στον τοίχο με τσαμπουκά όπως θες εσύ.Και κάτι τελευταίο.δεν έχω μάθει να τυλιγω κανέναν άντρα Γτ δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής...Έχω μάθει όμως να τον κρατάω Και Αυτό έχει σημασία.Είναι κρίμα να βλέπεις ανθρώπους που εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους...και είναι περισσότερο κρίμα να βλέπεις ανθρώπους να προσβαλλουν άλλους ανθρώπους και να τους κρίνουν χωρίς καν να τους ξέρουν.Μαγκιά σου κοπελια!
Και επειδή πιστεύω πως θα πεις και άλλα...θα σου πω ένα τελευταίο.είμαι 30 χρονών και εδώ και 5 χρόνια συζω με τον σύντροφό μου και είμαστε το ίδιο παθιασμένοι όπως την πρώτη φορά.και αυτό γιατί έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου ότι αυτός είναι ο άντρας και εγώ η γυναικα και κάθε μέρα προσπαθούμε να κρατήσουμε την σχέση μας.Εγώ σαν προσωπικότητα είμαι και νευροσπαστο και μαγκακι.αν κάθε φορά όμως που έβλεπα τον άνθρωπο μου που μπορεί να πετάει την μια μπαρούφα μετα την άλλη αν καθόμουν και του την έλεγα τότε θα μουν μόνη μου και θα αγαπούσα μόνο τον εαυτό μου και κανέναν άλλον.Για μένα η αγάπη δεν είναι να αγαπάς τον άλλον όπως τον εαυτό σου...αλλά πάνω από τον εαυτό σου και τότε θα έχεις την τέλεια σχέση..αρκεί βέβαια να μην εκμεταλλευτεί ο άλλος την αγάπη σου.Σου εύχομαι να βρεις μια τέτοια αγάπη και εσύ και τότε έλα και ξαναχαρακτηρισε τέτοιες γυναίκες..γυναικουλες.
Νομιζω τα εχεις καπως μπερδεμενα στο μυαλο σου. Οι ανθρωποι δεν ειμαστε ιδιοι. Για να συνυρπαξουμε θα πρεπει να γινονται πολλες φορες αμοιβαιες υποχωρησεις και να σεβεται ο ενας τα θελω και την προσωπικοτητα του αλλου. Αν αυτο για σενα σημαινει κανω τη χαζη τοτε ή δεν εχεις γνωρισει τον καταλληλο ανθρωπο, ή δεν εισαι ετοιμη να συζησεις με καποιον.Το τι γινεται στο σπιτι της καθε φιλης σου, αυτο το γνωριζουν μονο οι ιδιες. Απο μεμονωμενα περιστατικα που μπορει τυχαια να εμαθες δε μπορεις να εχεις αποψη για τα του ζευγαριου.
Σ αυτες τις ηλικιες και με το επιπεδο που περιγραφεις μαλλον ναι. Ομως δεν σε εμποδιζει κανεις εσυ να στοχευσεις σε αλλο ωριμοτερο κοινο. Επιπλεον τωρα κανουν τουμπεκι. Μια ολοκληρη ζωη ομως δεν βγαινει με τουμπεκι. Εχει ημερομηνια ληξης.
αμοιβαία κατανόηση, συζήτηση, ίσως και αγάπη το λένε και όχι "κάνω τη χαζή".. δεν ξέρω για τις φίλες σου τις γατούλες, αλλά και οι μαιμουδίτσες μπορούν να έχουν μια φυσιολογική σχέση/αγάπη/γάμο..να είσαι ο εαυτός σου...
Scroll to top icon