ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2016 | 22:56

δυο σκεψεις που απασχολούν το μυαλό μ αυτή τη στιγμή

1ον πως ξεκιναμε να γράφουμε cover letter???απ'όσο έψαξα σε internet κτλ είναι λίγο μανίκι η διαδικασία και έχει και μεγάλη βαρύτητα για τη διαδικασία επιλογής οπότε δεν πρέπει να περαστεί στο ντούκου. Βαριέμαι να ασχοληθω!!!!2ον τι θα τον κάνω τον δικό μου που είναι τόσο ελεεινά χαζοσπάταλος??? πάλι περάσαμε 2 μέρες να συζητάμε τα χοντρά οικονομικά θέματα που έχει και σήμερα μου έστειλε οτι ψηνεται να αγοράσει μια παντελώς άχρηστη μαλακία απο ebay. Φίλε όπως το πας εγώ μαζί σου δεν συζώ! Άλλαξε μυαλά λέμε!
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν υπάρχει όνομα στην αγγελία, ξεκινάς απευθυνόμενη σε αυτό και μετά γράφεις λίγα λόγια για τον εαυτό σου (σπουδές, προϋπηρεσία, χόμπι, στοιχεία του χαρακτήρα) προσαρμόζοντας το στις απαιτήσεις της εκάστοτε αγγελίας. Είναι πολύ βαρετό όπως και η συμπλήρωση ατελείωτων στοιχείων σε βάσεις δεδομένων της κάθε εταιρείας αλλά γλιτώνουν χρόνο κατά την επιλογή οπότε αναγκαστικά πδοσαρμόζεσαι.Καλβ επιτυχία.
Scroll to top icon