ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2016 | 18:54

...

Χωρισα με τον φιλο μου!Για την ακριβεια με χωρισε!Και μολις εμαθα οτι με χωρισε για αλλη!Η οποια αλλη ειναι ψηλη αδυνατη καστανη δικηγορος!Το ακριβως αντιθετο απο μενα που ειμαι 1,55 τσουπωτη(οχι χοντρη)ξανθια και εχω τελειωσει ιεκ αισθητικης!Αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι κακη κοπελα ισα ισα επειδη την εχω γνωρισει ειναι ευγενικη καλοσυνατη και γλυκια με ολους!Και αυτο ειναι το χεοροτερο!Θα προτιμουσα να ειναι καμια ξινη φαντασμενη ψωναρα και να του κανει τη ζωη δυσκολη!Η να ηξερα οτι τουλαχιστον αυτη του κουνηθηκε!Αλλα δυστυχως απ οτι εμαθα εκ των υστερων απο κοινο γνωστο μας εκαναν παρεα και αυτος της εδειχνε ενδιαφερον και μολις αυτη ανταποκριθηκε αυτος με χωρισε κατευθειαν !Λογικο τι να με κανει εμενα οταν μπορει να εχει αυτην(η οποια παρεπιμπτοντως δεν ηξερε οτι εχει σχεση μαζι μου και δεν μπορω να την κατηγορησω για κατι αλλωστε απο οσω την εχω γνωρισει δε θα ηταν του χαρακτηρα της να ειναι αντροχωριστρα)!Γιατι ρε γαμωτο να τη γνωρισει,ενω περνουσαμε υπεροχα?
1
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχως συμβαινουν και αυτα τα πραγματα. Θα μπορουσε να συμβεί και σε εσενα γιατι απο οτι καταλαβαινω δεν ηταν γνωριμια για να προχωρησουν μονο σεξουαλικα. Θα σε συμβουλευα να εστιασεις στο οτι ο πρωην σου δεν σε κοροιδεψε και δεν σε απατησε. Και να ξεχασεις το τι ειναι η καθεμια σας. Το οτι ειναι η κοπελα ετσι οπως ειναι δεν την κανει καλυτερη σου αλλα διαφορετικη απο εσενα. Σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα και να βρεις εναν ανθρωπο να σουδωσει ολη του την αγαπη!
Scroll to top icon