ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2016 | 18:35

να λοιπον

Βγαινω μ ένα παιδί 1,5 μηνα το πολυ αν και μιλάμε από τα χριστούγεννα κ θέλω να του πω για την καταγωγή μου,αλλα μου είναι δύσκολο λόγω των αντιδράσεων που έχω ζήσει στα σχολικά χρονια, που λέτε έχω καταγωγή από ένα χωριό στο κεφαλόβρυσο κ από ένα που πλεον είναι αλβανικο.. Κ στα 2 έχει Βλαχους,τέτοια κ η καταγωγή μου..οι γονείς μου έχουν μεγαλώσει στην αλβανια στο εν λόγω χωριό κ ήρθαν ελλαδα όντας πια παντρεμενοι.. Κολλάω να το πω γιατί ο κόσμος σε βλέπει με μισό μάτι πλεον κ δε ξέρω τι ιδιαιτερότητες έχει η οικογένεια του κ τι αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσει η γνωριμία μου μαζί του,κ τι προσδοκιες εχουν για τον γιο τους(ειναι καλοφημη οικογενεια)Ξέρω είναι παιδιάστικο αλλά θέλω μια απάντηση πως να θιξω το θέμα,με το παιδι τα πάμε πολυ καλά κ επειδή σοβαρευει τ θεμα,θέλω να μαι ξεκάθαρη,ευχαριστώ εκ των προταιρων!
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε παρακαλώ πολύ. Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις, αλλά αν δωθεί η ευκαιρία θα το πεις! Και θα είσαι περήφανη. Τι πράγματα είναι αυτά; Και αν ξυνίσει του ανοίγεις την πόρτα και στο καλό! Να είσαι περήφανη για εσένα, την οικογένεια σου και από όπου κι αν προέρχεσαι!
Scroll to top icon