ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2016 | 19:10

σοβαρά τώρα...

Πιστεύω ότι είμαι αρκετά όμορφη χωρίς να το παινευτώ ειλικρινά...! Πιστεύω ότι δεν είμαι και η πιο χοντρή έχω ένα καλό σώμα που απλά χρειάζεται λίγη γυμναστική... Πιστεύω ότι έχω οσο να ναι έχω όλα τα προσόντα και στον χαρακτήρα μου για να ενδιαφερθεί ένα αρσενικό για μένα... Και έχω ΕΝΑ ελάττωμα που ότι ήμουν πιο μικρή δεν έδινα σημασία...τωρα όμως που μεγάλωσα νιώθω πολυ μεγάλη επηρεαση από αυτό... (μην κοροϊδέψετε) έχω στραβά δόντια... Νιώθω παρά πολύ άσχημα.... Νιώθω ότι είναι αυτό που με μειώνει και δεν με θέλει κανένας... Σε όσους το έχω πει μου λένε ότι είμαι 'παράλογη'... Δεν ξέρω....αλλα νιώθω πολύ άσχημα... Και επίσης έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να χαμογελάσω και να αποτρέπω τον εαυτό μου από το το κάνει... Θέλω να ισιώσω τα δόντια μου αλλά πια δεν έχω τόσα λεφτά για αυτά....σας παρακαλώ μην με περιπαιξετε... Μπείτε λίγο στην θέση μου..
1
 
 
 
 
σχόλια
Μου θυμίζεις μια φίλη μου η οποία όταν χαμογελούσε πάντα έβαζε το χέρι τηε μπροστά από το στόμα γιατί δεν της άρεσαν τα 2 μπροστινά της δοντάκια. Περιττό να σου πώ ότι ήταν ένας άγγελος, η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Και τα δοντάκια της ήταν απίστευτα σέξι.Διόρθωσε τα αν σε ενοχλεί τόσο πολύ εσύ ξέρεις καλύτερσ. Εγώ στη θέση σου όμως θα τα άφηνα στην ησυχία τους. :)
Scroll to top icon