ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2016 | 23:22

Ολα ειναι θεμα επιλογων.

Καποτε ημουν 15. Με σταματησαν απο το μπαλετο που πηγαινα 10 χρονια γιατι ηταν ακριβο.... Με σταματησαν απο τα αγγλικα γιατι ηταν ακριβα... Καποτε ημουν 17 και εδινα πανελληνιες. Το πρωινο πριν το πρωτο μαθημα με ξυπναει η μανλνα μου να μου πει πως χωριζουν με τον πατερα μου. Φχαριστω μανα! Φυσικα δεν χωρισαν ποτε αλλα επελεξε την συγκεκριμενη ημερα να παρει αποφασεις! Ολα πηγαν στραβα... δυστυχως επελεξα την ευκολη λυση των ιεκ γιατι η ψυχολογια ηταν στο πατωμα. Μολις τελειωσα επιασα δουλεια. Ηθελα να διαβασω ξανα για εξετασεις αλλα οι δικοι μου θελανε να δουλεψω. Επελεξα να κανω αυτο που θελανε. ΠΑΛΙ. Δουλευα για 13 χρονια συνεχομενα σε δουλειες χωρις να κανω κατι σπουδαιο. Ημουν παντα η κοπελα του λογιστηριου... οχι πως ειναι κακο, τοσα χρονια επαιρνα μισθο καλο. Απλως δεν ηταν αυτο που ηθελα. Οι δικοι μου δεν εχουν ιδεα τι ειχα ονειρο να γινω. Κοντευω κι εγω να το ξεχασω. Δεν τους κρατησα κακια, ουτε πικρα. Εχω μονο ενα μεγαλο αγκαθι που δεν φεύγει ποτε. Θα μπορουσα να ειμαι ευτυχισμενη γιατι θα μπορουσα να επιλεξω αυτο που θελω. Νιωθω συχνα κονπλεξ που δεν εχω σπουδασει κατι καλυτερο. Θα μπορουσα. Εχω κομπλεξ γιατι δεν εγινα κατι καλύτερο. Υπαρχουν πολλα βραδια που ευχομαι να μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω και να κανω αλλες επιλογες. Αυτο το αφιερωνω (οχι πως εχει ιδιαιτερη βαρυτητα) στο παληκαρι που ειναι 25 και δεν εχει αποφασισει τι θα κανει. Να σπουδασεις και να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα. Αυτο ειναι ευτυχια! Καλη τυχη!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ούτε για σένα είναι αργά όμως! Αν σε παίρνει οικονομικά μπορείς να ξαναδώσεις πανελλήνιες!Γενικά είναι της γνώμης να κυνηγάμε τα όνειρά μας όσο μπορούμε, όσο νιώθουμε ότι μας παίρνει. Σκέψου ότι θα νιώσεις πλήρης μέσα από αυτή τη διαδικασία. Η κίνηση της μητέρας σου απαράδεκτη. Απαράδεκτη. Αλλά εσύ είσαι εδώ, με τις εμπειρίες σου, με τις σκέψεις σου, τα όνειρά σου, μπορείς να κάνεις αυτό που θες. Και ας το σπουδάσεις μόνο. Ποτέ δεν ξέρεις. Και η εργασιακή εμπειρία που έχεις τώρα, η ωριμότητά σου μπορεί να σε βοηθήσουν περισσότερο απ'όσο φαντάζεσαι στις σπουδές σου ή σε μελλοντική αλλαγή καριέρας.
Scroll to top icon