ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2016 | 17:43

Είμαι τρελή...

Είμαι τρελή κ ότι θέλω κάνω κ ότι θέλω λέω. Είπε κανείς τίποτα; μπρρρρρ
8
 
 
 
 
σχόλια
Skeptical Ψυχική ηρεμία με συναισθημα;;;;;;;;;;;; Ποτέ κ πουθενά!!!!!!!! Κ εγώ τοσα χρόνια πηγαινα με συναισθημα εφαγα τα μουτρα μου κ εστρωσα χαρακτήρα!είναι ωραίο πράγμα η λογική σε πολλούς τομείς!!!!
Σε ζηλευω....εξαιτιας του συναισθηματος ξευτιλιστηκα σαν άνθρωπος! Ούτε αξιοπρέπεια ούτε εγωισμος ούτε πείσμα!!!! Πατωματα.. Χίλιες φορές να έμενα με την απορία!
Μακαρι να ημουν και εγω σαν εσενα εστω και για 1 μερα!!Βαρεθηκα να σκευτομαι πριν μιλησω και πολλες φορες αυτο που σκευτομαι να πω να μην το λεω για διαφορους λογους......
Το ξερω...αυτη η λογικη παντα ομως με καταστρεφει!!Προτιμω να λειτουργω κυριως απο το συναισθημα και να μην σκεφτομαι τι ειναι λογικο να κανω και τι οχι.Τουλαχιστον θα εχω μια ψυχικη ηρεμια μεσα μου.Εξαιτιας της λογικης ειχα ενα απωθημενο που με βασανιζε για 3 χρονια...Λογικη με συναισθημα δεν ταιριαζουν παντα δυστιχως.
Scroll to top icon