ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2016 | 21:29

βρε Στελλι γραφεις και εσυ εδω?...γιατι κατι τετοιο ψυχανεμιζομαι...

..σαν πολλοι γνωστοι μαζευτηκαμε μου φαινεται...και μετα απορειτε καποιοι γιατι και πως ξαφνικα "εξαφανιζομαι"...Σε περιπτωση που εισαι εσυ και επελεξες αυτο το μεσο για να πεις το παραπονο σου μετα απο την πολυωρη σημερινη συζητηση μας ας στο λυσω εφοσον μπορω...λοιπον καποτε οταν κανονιζα να βγω αυτοι που επικοινωνουσαν καθυστερημενα μου εκαναν παραπονα που κανονιζω με την ταδε συνεχεια και δεν κανονιζω με αυτους...με αποτελεσμα να τους καλω ολους στην ιδια παρεα που δεν ταιριαζαν αποδεδειγμενα...απο καποια στιγμη και μετα τα πηρα και σταματησα να το κανω αυτο γιατι μονο σε διασκεδαση δεν κατεληγε η καθε εξοδος....οχι λοιπον οτι περιμενω οτι θα περασω ευχαριστα σε καθε εξοδο αλλα το ιδιο λαθος δεν θελω να το ξανακανω....Οπως σου ειπα και νωριτερα με οση διαθεση ξυπνησα σημερα η αρχη για να χαλαστω εγινε...και αν οντως εισαι και εσυ τωρα που εξομολογηθηκες αντι να μου το πεις μου φτανει και μονο η ιδεα για να κλειστω στο καβουκι μου...πιστευω να εχω γινει κατανοητη σε ολες σας...και στην Αθανασια που αρχισε να γραφει εδω 《αναμεσα σε καποια αρρωστα》οπως μου υποστηριζε πως ειναι τα παιδια εδω γιατι διαβασε καποιες εξομολογησεις που δεν της αρεσαν.....αρα μπορεις να το πεις και καταρα σε αυτους που δεν μπορουν να πουν οχι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μόνο εγώ δεν γνωρίζω ψυχή εδώ μέσα;; Θα μπορούσες βέβαια να σχολιάσεις απευθείας στην εξομολόγηση της Στέλλας. Έχω βαρεθεί να νομίζετε όλοι ότι οι εξομολόγησεις αναφέρονται σε σας. Εγωκεντρισμος νομίζω λέγεται.
Scroll to top icon