ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2016 | 20:32

δεν ξερω τι εκανα λαθος παλι

αλλα εβγαινα με καποιον 3 μηνες, περνουσαμε ομορφο χρονο μαζι, βολτες σειρες, σεξ, φαϊ.. δεν ειχα παραπονο και δεν ειχε(μαλλον) και ξαφνικα εξαφανιστηκε. δεν απανταει τηλεφωνα, δεν απανταει μηνυματα, δεν τα διαβαζει καν . δεν ξερω τι δεν εχω ρε γιωργο και δεν σου κανω πια, αλλα ξερω τι δεν εχεις εσυ. αρχιδια να μου πεις καταμουτρα οτι δεν με γουσταρεις αλλο. υγ. δεν μπορω να παω και σπιτι του μενει μακρια, δεν πανε λεωφορεια και δεν οδηγαω. αλλιως θα του χα ηδη σπασει το αμαξι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αχάριστος και αγενής όσον δεν πάει!!!Τουλάχιστον να είχε τα @@ να σου πει τον λογο έστω με ένα μυνημα.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τετιοι άνθρωποι,να μοιράζεσαι τη ζωή σου για 3 μηνες και να φεύγεις έτσι ξαφνικά χωρίς να δώσεις μια εξήγηση....Αυτά ούτε όταν ειμασταν ανήλικα δεν τα κάναμε,1 εβδομαδα να κρατούσαμε σχέση και πάλι εξηγούσαμε γιατί θέλουμε να χωρίσουμε. :P Μην δίνεις σημασία κοριτσι μου,Άστον..καλύτερα που έφυγε τώρα και δεν το έκανε πολύ αργότερα όταν τα συναισθηματα θα ήταν πολύ ποιο δυνατά.Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να έκανες λάθος,ακομα και αν έκανες κάτι που τον πείραξε είχε το καθήκον να στο πει.Απο τη στιγμή που δεν το έκανε και δίκιο να είχε με αυτή τη συμπεριφορά το έχασε.Με τον χρόνο θα σου περάσει και θα βρεις κάποιον που θα σου αξίζει. Υπομονή και θα δικαιωθείς κάποια στιγμή :)
Χμ εχω εμπειρια με αντρα Χουντινι και τον ελεγαν κι αυτον Γιωργο.Λες να βγαιναμε με τον ιδιο;χαχα Περα απο αυτα στη δικια μου περιπτωση αυτο το να εξαφανιζεται και να εμφανιζεται συνεχιστηκε πολυ καιρο καθως νομιζα πως ημουν ερωετευμενη τρομαρα μου.Τελοσπαντων αυτες οι καταστασεις δεν οδηγουν πουθενα.Και οχι δε φταις εσυ.Πιστεψε με κατι τετοιοι τυποι προφανως εχουν ενα μοτιβο συμπεριφορας και για καποιο λογο που μονο αυτοι μπορουν να κατανοησουν συμπεριφερονται ετσι.Προχωρα κουκλα μου και μην ασχοληθεις ξανα.
Scroll to top icon