ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2016 | 14:02

Συζητώντας

Με έναν γνωστό μου,ο οποίος μου κάνει συχνά κομπλιμέντα και έχει δείξει ενδιαφέρον (εγώ όμως οχι)Πηγε η συζήτηση στην εμμονή που παθαίνουν άνθρωποι με άλλους ανθρώπους είτε σε σχεση είτε σαν "θαυμαστές".Του ανάφερα λοιπόν δυο τέτοια περιστατικά που μου είχαν τύχει και μου ειπε με διακριτικο τρόπο >Εκεί με μπέρδεψε γιατι την μια κάνει υπερβολικά κομπλιμέντα και την άλλη μου λεει αυτο.Πιο πολυ βέβαια με πλήγωσε οχι το πως με θεωρεί αλλα το οτι ειναι η αλήθεια,το μονο που έχω για θαυμασμό είναι τα σαρκώδη χείλη μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι εμένα μου φαίνεται ότι αυτό που σου είπε ο τύπος ήταν για τον λόγο που γράφει η αγαπητή Etherial., αλλά λίγη σημασία έχει.Το θέμα είναι εσένα να μην σου γίνει εμμονή η εμφάνισή σου. Σίγουρα είσαι όμορφη, δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο για να έχεις κατακτήσεις ή να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.
Scroll to top icon