ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2016 | 15:50

Πρώτο μπαβιο

Την Κυριακή λέω να κάνω το πρώτο μου μπανάκι για φέτος. Έχει να πάει κανεις? Η θάλασσα ειναι καλή?
2
 
 
 
 
σχόλια
την προηγουμενη Κυριακη γινονταν χαμος στην παραλιακη και το προηγουμενο Σαββατο που ημουνα σε ενα τουριστικο θερατρο της Αττικης ειδα αρκετο κοσμο στις ξαπλωστρες..δεν ξερω αν βουτηξαν η αν πηγαν να παρουν βιταμινη D η να παρουν το πρωτο χρωμα αλλα στη θεση σου θα πηγαινα με τα αντηλιακα μου και αν ζεσταινομουν πααααααρα πολυ θα εβαζα λιγο νερακι σε χερια κ ποδια και αν επαιρνα "τη πρωτη κρυαδα" κ εβλεπα οτι το αντεχω ...θα εμπαινα...καποτε μου ειχαν πει πως αυτο που ουσιαστικα σε παγωνει οταν βγεις απο το νερο ειναι το μαγιο(γτ το σωμα στεγνωνει αμεσως-εννοειται χωρις να βρεξεις μαλλια)παρε και ενα δευτερο μαγιο(που παντα πρεπει να εχεις ουτως η αλλως αν εισαι κοπελα) και καλη αρχη!!
Πέρυσι πήγα για 1ο μπάνιο μέσα Μάη και ένιωσα ότι θα σταματούσε η καρδια μου απ΄το κρύο. Μπήκα μεχρι τα γόνατα και βγήκα. Κοινώς, είναι πάγος. Αλλά πολλοί αντέχουν και συνηθίζουν τη θερμοκρασία. Πας και βλέπεις.
Scroll to top icon