ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2016 | 19:19

Ρε θα με τρελάνει εδώ μέσα

Πως γίνεται να έχεις δεδομένο ότι έχεις σχέση για να πεις σχετικά με κακό και καλό σεξ αφού πριν κάνεις σχέση ολοκηρωμενη έχεις κάνει σεξ άρα ξέρεις αμα είναι καλό ή κακό.Πρόσεξε τι λες να στο πω και μαθηματικάΈστω ότι έχουμε σχεση. Λες ότι το κακό σεξ κατα 80% μετράει στη σχέση, δηλαδή αμα το σεξ είναι κακό έχεις 80% να χωρισεις από τη σχέση.Αλλά για να πάρεις τη σχέση ως δεδομένο ΠΡΩΤΑ έχεις κάνει σεξ. ΟΠΟΤΕ έχεις ΗΔΗ απαντήσει στο αν είναι κακό ή καλό. Δε γίνεται το σεξ να είναι καλό να κάνεις σχέση και μετά να γίνει κακό και να χωρισεις. Άλλο αμα ο χρόνος αποτέλεσε το δεδομένο ώστε να χαθεί το δεδομένο και να σταματήσει το σεξ. Δε φταίει δηλαδή το κακό σεξ αλλά φταίνε άλλοι παράγοντες που οδήγησαν στο κακό σεξ. Άρα ο λόγος κακό σεξ 80% είναι άκυρος! Το πιάσες??
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ειπωθηκε απο την κυρια που το ειπε με αυτον τον τροπο. Ξαναδιαβασε το.Αυτο που ειπε ειναι οτι βαρυνει ΠΟΛΥ το κσκο σεξ μεσα στην σχεση. Αν θα χωρισεις ειναι αλλο θεμα, παρα πολυς κοσμος παραμενει και πεθαινει κακογαμημενος και θα εχει σιγουρα τους οποιους λογους του που φεν μας αφορουν.Ουτε γνωριζεις με 1-2 φορες σν θα εχεις κσλο σεξ μεσα στην σχεση ( ή κακο αν κι αυτο δινει πιο γρηγορα σημαδια/οιωνους). Χιλια δυο μπορει να συμβουν απο μια καταθλιψη ή εναν αρυθμιστο διαβητη ως
Ως κριση μεσης ηλικιας, γονεικα καθηκοντα, ενα σωρο....Δεν υπαρχουν δεδομενα χαραγμενα στην πετρα. Ειναι ηλιθιο να βαζουμε μαθηματικη παραμετρο (μονο μια ή μερικες τουλαχιστον) σε κατι τοσο εξατομικευμενο οσο η ανθρωπινη ζωη.
Γλυκειά μου Γ45,ορκίζομαι να μην αναφερθώ ποτέ ξανά σε γυναικείες στήλες...μόνο αναφορές σε προυστ και αλμπέρ καμύ από εδώ και πέρα...όχι τίποτα αλλά κινδυνεύουν να τρελαθούν μέχρι και οι άγνωστοι αναγνώστες από τις παρεκκλίσεις μου...ποτέ ξανά...το ορκίζομαι!!!!
Scroll to top icon