ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2016 | 11:11

Proficiency

Καλημέρα!Μήπως ξέρετε τι τιμές παιζουν ανα ωρα για Proficiency ιδιαίτερα ?Πόσες ώρες περιπου χρειαζονται την εβδομαδα;Θελω να κάνω εντατικά μαθηματα το καλοκαιρι και να δώσω δεκεμβρη!Μένω Θεσσαλονικη!
1
 
 
 
 
σχόλια
Η τιμη εξαρταται απ το με ποιον θα κανεις μαθημα. Οσο πιο πεπειραμενος/η ο/η δασκαλος/α τοσα πιο πολλα θα χρεωσει, αν κ οι τιμες εχουν πεσει κατα πολυ. Υπολογισε απο 10 εως 30 ευρω το μαθημα (ναι, το ευρος ειναι σχετικα μεγαλο).(αυτα για Αθηνα). Εαν σου ζητησουν λιγοτερα απο 10 ευρω το μαθημα καλυτερα να το ξανασκεφτεις, δυσκολα επαγγελματιας θα δεχοταν να κανει μαθηματα με τοσα λιγα χρηματα. Υποψιν σου πως το μαθημα δν ειναι απαραιτητα μια ωρα, συνηθως ειναι μιαμιση με δυο. Νομιζω παντως πως γυρω στα 15 το μαθημα ειναι πολυ καλα χρηματα.Το να ρωτας εδω μεσα για ωρες ειναι ατοπο. Το ποσες ωρες θα χρειασθεις θα στο πει ο/η δασκαλος/α κ εχει να κανει με το ηδη υπαρχον επιπεδο σου στη γλωσσα και την προετοιμασια που θα χρειασθει να κανεις βασει αυτου, αλλα κ το ρυθμο που αντεχεις-οχι που θες-, αλλα κ το ποσο θα διαβαζεις. Το καλοκαιρι να ξειρεις πως ολοι σταματανε ενα διαστημα, ισως θα πρεπε να χες ξεκινησει νωριτερα γι να σαι πιο χαλαρα, αλλα κ παλι εξαρταται απ το ποσα μαθηματα θα χρειασθεις.Καλη τυχη!
Scroll to top icon