ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2016 | 17:53

Στο πάρτυ- μόνη

Αυτό το Σάββατο με προσκάλεσε μια συμμαθήτρια μου να πάω στο πάρτυ της, είναι η πρώτη φορά που με προσκάλεσαν σε πάρτυ αυτή τη χρονιά γιατί είμαι καινούργια στο σχολείο(Είμαι 15 χρονών), και θέλω πολύ να πάω αλλά δεν ξέρω κανέναν, θα είναι όλοι από τη τάξη μου αλλά δεν πολυμιλάω μαζί τους,κάνω παρέα με κάποια κορίτσια από άλλη τάξη αλλά δεν θα είναι στο πάρτυ οπότε θα είμαι μόνο εγώ και όλοι οι άλλοι από την τάξη μου και από άλλες τάξεις, θα προτιμίσουν να μιλούν με τους φίλους τους αντί με μένα και εγώ δεν είμαι και πολύ καλή στο να ανοίγω συζητήσεις....Συμβουλές κάποιος?
7
 
 
 
 
σχόλια
Να πας για να μην αναρωτιέσαι τι έχασες! Είναι ευκαιρία να περάσεις καλά με τους συμμαθητές σου εκτός σχολικού περιβάλλοντος. Πήγαινε έστω για να κόψεις κίνηση, να δεις πώς είναι εκτός σχολείου. Εξάλλου τη Δευτέρα όλοι θα μιλάνε γι'αυτό. Εσύ θες να μείνεις (κι άλλο) στην απ'έξω; Αν δεν αισθάνεσαι άνετα, κάτσε ένα 2ωράκι και φύγε μετά. Α και μην παρασυρθείς και πιεις πολύ!
Πήγαινε! και μην περιμένεις να έρθουν οι άλλοι να σου μιλήσουν.. βρες μια παρέα παιδιών που δεν γνωρίζεις, συστήσου και προσπάθησε να συμμετέχεις στη συζήτηση! Να είσαι χαμογελαστή και άνετη και δε θα έχεις θέμα!
Μάλλον όλοι θα αρχίσουν τα πήγαινε και πέρνα καλά, δε πειράζει που δε ξες άτομα θα γνωρίσεις εκεί, και άλλα τέτοια κοινότυπα. Η αλήθεια είναι όμως πως όποτε πήγα σε πάρτυ που δεν είχα παρέα δεν πέρασα καλά. Οι περισσότεροι θα έχουν τις παρέες τους εκεί, δε θα αφιερώσουν και πολύ χρόνο σε σένα. Εγώ στη θέση σου δε θα πήγαινα, αλλά και από την άλλη δεν είμαι στη θέση σου. Εύχομαι πάντως αν τελικά πας να περάσεις καλά.
Scroll to top icon