ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2016 | 15:26

Όσες έχετε βρεθεί σε συμβιβαστική σχέση εν ΑΓΝΟΙΑ σας...

...εννοώντας ότι ενώ εσείς νιώθατε έλξη κι έρωτα για τον λεγάμενο εκείνος απλά προσποιούνταν αντίστοιχα συναισθήματα γιατί απλώς ήθελε να μπει σε μια οποιαδήποτε σχέση - και με την οποιαδήποτε κοπέλα, πώς ακριβώς καταλάβατε ότι ο τύπος τελικά σας επέλεξε από ανάγκη κι όχι από έρωτα;Το παίρνεις χαμπάρι μόνο όταν σε παρατήσει στα ξαφνικά επειδή βρήκε κάποια που του αρέσει πραγματικά ή υπάρχουν "σημαδάκια" στη συμπεριφορά του που μπορείς να τα εντοπίσεις εγκαίρως πριν φας το παραμύθι και τον καψουρευτείς, νομίζοντας ότι βρήκες το ιδανικό αγόρι;Ευχαριστώ :-)
1
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και υπάρχουν σημάδια... Καταρχήν φαίνεται από το πώς σου φέρεται... Πως σου μιλάει, πως σε κοιτάει, πως μιλάει για εσένα κτλ... Μετά για τις πρωτοβουλίες που παίρνει.. Πχ αν είναι όντως ερωτευμένος θα στέλνει συνέχεια αυτός, θα προτείνει συνέχεια να βγειτε κτλ.. δε θα περιμένει από εσένα... Νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις έναν άντρα αν καίγεται για εσένα ή όχι... Απλώς να βλέπεις με καθαρό μυαλό, διότι αν ερωτευτείς δε τα βλέπεις καθαρά... Και τέλος μία συμβουλή: Μην πιέζεις έναν άντρα να δείξει τα συναισθήματα του...Η πίεση γενικώς δε κάνει καθόλου καλό!
Scroll to top icon