ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2016 | 16:53

Η μαμα μου με μισει

Δεν αντεχω αλλο.ειλικρινα. ειμαι6 15 χρονων και εδω και 2 χρονια η επικοινωνια που εχω με την μαμα μου ειναι φριχτει. δεν λεω για τα κλασσικα προβληματα της εφηβειας τα ξενυχτια και αυτα . ο πατερας μου δουλευει μακρυα και τον παιρνουμε 15 φορες την ημερα επειδη μαλωνουμε .με σιχαινετε εχει [ροβληματα η γυναικα οταν κοιμαται το μεσημερι την ακουω πυ βριζει τους παντες τον πατερα μου τους γονεις της το σοι της σηκωνεται με νευρα.και ξεσπαει σε μενα βρισκει κατι τρελο και με βριζει με πολυ βαριες κουβεντες και γω καθομαι και κλαιω στο δωματιο μου καμια φορα της αντιμιλαω γτ δεν αντεχω και τοτε γινεται μεγαλος καυγας κκαι πολυ ξυλο ειλκρινα δεν αντεχω αλλο σμρ μαλωσαμε επειδη δεν εβρισκε ενα μπουκαλι με νερο και το ειχ αφησει στο σαλονι απο οτ στην κουζινα κι οταν της το βρηκα αρχισε να με βριζει για αλλα θεματα με αποκξαλει αχρηστη και ανικανη και ειμαι στην μεση τον εξατασεων και δεν αντεχω αλλο τον πατερα μου τον τουμπαρει γενικα αν και ξερει τι χαρακτηρας ειναι γτ και αυτος δεν τραβαει λιγαα και μετα οταν με περνει τηλεφωνο απλα μου λεει να μην της απανταω και να φευγω μια βολτα απο το σπιτι αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο.αν σε μια τετπια ηλικια δεν εχω υποστηριξη αν η μανα μου με βριζει συνεχεια με πολυ βαρια λογια εγω τι να καταφερω στην ζωη μου πραγματικα ζω ενα μαρτυριο ειναι ωρες που θα ευχομαι να ητανε χωρισμενη η να μην ειχα μητερα..και δεν καταβαινει με βλεπει να κλαιω και το συνεχιζει ακομα πιο πολυ δεν καταλαβαινει ποσο με ποναει ..ποτε δεν εχει οαραδεχτει οτι εχει αδικο ακομα και αν το ξερει και δεν ειναι αυτο το θεμα αλλα πραγματικα δεν μπορω δεν ξερω τι να κανω θελω παρα πολυ να φυγω απο το σπιτι μονο και μονο επειδη υπαρχει ..
1
 
 
 
 
σχόλια
Κορίτσι μου βρες τη δύναμη και κάλεσε σε γραμμές υποστήριξης για κακοποιημένα παιδιά όπως το 1056 (Χαμόγελο του παιδιού) ή στο 116-111 (Ευρωπαϊκή Γραμμή Στήριξης Παιδιών και Εφήβων). Είσαι πολύ μικρή για να το περνάς μόνη όλο αυτό και χρειάζεσαι υποστήριξη!
Scroll to top icon