ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2016 | 21:47

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ

Είμαι 38 χρονών, παντρεμένη με 2 παιδιά και πολλά προβλήματα... σε όλους τους τομείς. Τους τελευταίους 4 μήνες νιώθω ότι έχω βιώσει τα πάντα. Σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, ιδίως με τον άντρα μου, προβλήματα υγείας μέχρι και θάνατο στενού συγγενικού προσώπου και δυστυχώς πολύ νέου... Αυτό που με απασχολεί τελευταία όμως είναι τα προσωπικά μου, εγώ η ίδια και ότι με περιβάλλει. Έχω απευθυνθεί σε ψυχολόγο όπου με παρακολουθεί μέχρι και σήμερα. Εργάζομαι σε μία αρκετά καλή δουλειά με έναν κανονικό μισθό που πότε παίρνω στην ώρα του, πότε καθυστερημένα αλλά η θέση μου είναι αρκετά καλή. Τελευταία λόγω τερματισμένης απελπισίας έχω καταφύγει σε κάτι που νιώθω ότι με εξουσιάζει και δεν μπορώ να το ελέγξω πια. Κάποια στιγμή πριν 1 χρόνο όταν άρχιζε να σφίγγει ο κλοιός των προβλημάτων μου, μου πρότεινε μια φίλη μου να πάω σε ένα μέντιουμ να μου ρίξει τα χαρτιά. Στην αρχή άρχισα να γελάω και να την κοροϊδεύω. Τελικά με έπεισε γιατί μου είπε ότι της βρήκε πολλά... Πήγα λοιπόν έσκασα 30€ μου βρήκε κάποια πράγματα και να πω την αλήθεια γλυκάθηκα που λένε. Πήγα στην συγκεκριμένη 3-4 φορές... Πόσες φορές να έπεφτε μέσα η γυναίκα..?? Άρχισε να μην με καλύπτει και τα προβλήματα να γίνονται βουνό... Απευθύνθηκα σε κάποια άλλη κι ύστερα σε κάποια άλλη και σε κάποια άλλη....Να μην τα πολυλογώ εδώ κι ένα χρόνο πρέπει να έχω σκάσει πάνω από 1000€ σε δαύτες.... ούτε ξέρω τι περιμένω να μου συμβεί πια.... νιώθω ότι έχω ξεφύγει, ντρέπομαι φρικτά να το πω στον ψυχολόγο μου, νιώθω τελείως ηλίθια!!! και ταυτόχρονα δεν μπορώ να σταματήσω... Αυτά..
3
 
 
 
 
σχόλια
Βασικά πας σε μέντιουμ και τι περιμένεις να σου λύσει τα προβλήματα;; Η αν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον θεωρεις ότι θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένη; Συζητά το με τον ψυχολόγο σου για να βρεις μία λύση.
εγώ νομίζω πρέπει να το πεις στον ψυχολόγο σου για να σε βοηθησει να απεξαρτηθείς, είναι κι αυτό ένα πρόβλημα, με ποια λογική του τα λες άλλα προβλήματα και αυτό όχι? εσύ by the way γιατί συνεχίζεις να πηγαίνεις αφού δε σου βρίσκουν τίποτα και έχεις καταλάβει την απάτη? πες το στον ψυχολόγο σου άμεσα και ξόδεψε τα χρήματα σου αλλού!
Scroll to top icon