ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2016 | 18:23

Είμαι η πρώτη του

Δεν εννοώ κοπέλα(που όντως είμαι για αυτόν η πρώτη του σοβαρή σχέση όπως είναι κ αυτός για εμένα). Εγώ και αυτό το υπέροχο παλικάρι είμαστε μαζί εδώ και σχεδόν 7 μήνες. Πρόσφατα μου αποκάλυψε πως ήμουν η πρώτη κοπέλα που έκανε ποτέ sex. Φυσικά αρχικά εγώ τα έχασα γιατί είχαμε κάνει αυτή την συζήτηση και μου είχε πει ότι είχε πάει με άλλη μία αλλά από την άλλη καταλαβαίνω πως ''ντρεπόταν'' καθώς εγώ έχω περισσότερες εμπειρίες για τις οποίες έχουμε μιλήσει ενώ αυτός,αγόρι στα 21 είναι λίγο περίεργο. Από την στιγμή που μου το είπε όμως δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι ότι η σχέση μας θα έχει σίγουρα ημερομηνία λήξης. Δεν έχει άλλες εμπειρίες και σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχε ευκαιρίες να κάνει αλλά δεν του έβγαινε( ως προς αυτό τον πιστεύω γιατί είναι αντικειμενικά ωραίο παιδί,φοιτητής ιατρικής και μένει μόνος του στην επαρχία). Του το συζήτησα χωρίς να του δείξω ότι έχω τρομοκρατηθεί τόσο πολύ και φυσικά οι απαντήσεις ήταν του τύπου: σε ερωτεύτηκα πριν καν κάνουμε σεξ για αυτό άλλωστε κάνω τόσα πράγματα μαζί σου που δεν έχω νιώσει την ανάγκη να τα κάνω. Η άλλη απάντηση: όλοι μας ψάχνουμε την ευτυχία και αυτό που έχω τώρα μαζί σου. Ποιος ο λόγος να έχω πάει ή να πάω με περισσότερες γκόμενες απλά για να καυχίεμαι από εδώ και από εκεί; Αφού μετά εσένα θα ψάχνω και αυτό που ζούμε θα θέλω να βρώ. Οι γονείς του είναι μαζί από πολύ μικρή ηλικία(πριν τα 18) και γέννησαν αυτό το παλικάρι και τον αδελφό του σε μικρές ηλικίες. Φοβάμαι ότι δυστυχώς αυτό που ζούμε θα τελειώσει και δεν το θέλω γιατί μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν πως η πραγματική αγάπη και αυτό το >δεν υπάρχουν. Και εγώ αυτό πίστευα μέχρι που τον γνώρισα. Και είναι σίγουρα το άλλο μου μισό. Απλά ήθελα να το βγάλω όλο αυτό από μέσα μου.Πρέπει να χαλαρώσω λίγο το γνωρίζω αλλά όσοι άλλοι ερωτευμένοι εκεί έξω το διαβάσετε θα καταλάβετε πόσο τρομακτικό είναι να φοβάσαι τόσο πολύ πως θα τον χάσεις γιατί ξέρεις πως μετά απλά δεν θα υπάρχεις και θα πεθάνεις.
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω με την randomgirl μολονότι ως άντρας με τα διπλά χρόνια του αγοριού θα μπορούσα να πω ότι οι φόβοι σου έχουν βασιμότητα. Σε κάθε περίπτωση, ξέρω και άντρες (ελάχιστους ομολογουμένως αλλά γνωρίζω) οι οποίοι ήταν φύσει μονογαμικοί και δεν μέτραγαν τον ανδρισμό τους με τον αριθμό των κατακτήσεών τους επί της κλίνης. Εύχομαι τα καλύτερα.
Αγχώθηκα και μόνο που διάβασα "το άλλο σου μισό", "μετά απλά δε θα υπάρχεις και θα πεθάνεις". Η συμβουλή μου είναι η εξής. Σταμάτα να ανησυχείς και απλά ζήσε τη σχέση σου. Μπορεί να κρατήσει για πάντα, μπορεί και όχι. Όσο δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου στη σχέση σου και όσο αυτός σε θέλει, θα είστε μαζί. Μη δημιουργείς "σύννεφα" εκεί που δεν υπάρχουν και απόλαυσε το! :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon