ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2016 | 10:54

Αδιέξοδο

Είμαι 23 ετών και δεν είχα ποτέ σχέση.Τι έφταιξε;;Από μικρή ήμουν ντροπαλή και ανασφαλής και με τεράστια θέματα αυτοπεποίθησης, τα οποία παραμένουν, αν και έχω βελτιωθεί.Ο τρόπος ζωής μου σίγουρα συμβάλλει σε αυτό, αφού δεν έχω τις τρελές παρέες, μέσω των οποίων συνήθως γίνονται γνωριμίες.Δεν είμαι και κλεισμένη βέβαια μέσα στο σπίτι.Ενώ θέλω να κάνω σχέση, να νιώσω και εγώ τη συντροφικότητα, δεν μπορώ και κάνω πίσω λόγω της καταστασής μου.Ειδικά μετά από ένα ραντεβού που είχα στα 22 μου.Ο τύπος με ρώτησε ευθέως αν έχω προχωρήσει και με το που του είπα με ειλικρίνεια ότι δεν έχω κάνει κάτι, πήρε ένα βλέμμα απορίας και αποτροπιασμού λες και έβλεπε εξωγήινο.Αυτός φρίκαρε ενώ ήμουν 22.Και την κοπάνησε με ελαφρά.Τι θα κάνει ο επόμενος τώρα που είμαι 23 ή ακόμα και στα 25 και πάει λέγοντας;;Αισθάνομαι εγκλωβισμένη..Και λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, του τύπου γιατί να κοιτάξει κάποιος εμένα αφού υπάρχουν τόσες και τόσες;;Και λόγω του χαρακτήρα μου, αφού εξαιτίας της απειρίας μου είμαι τόσο αδέξια σε αυτά τα θέματα.Και φυσικά αυτοί που μου αρέσουν εμένα και ίσως προχωρούσα, με βλέπουν σαν καλή φίλη.Το αποτέλεσμα;;;Ένα αδιέξοδο..Και δεν ξέρω και για πόσο θα αντέξω σε αυτή την κατάσταση και την αιώνια μοναξιά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα :) Ταυτίζομαι όσο δε πάει. Είμαι ακριβώς όπως εσύ, και το αποτέλεσμα ήταν να κάνω τη πρώτη μου σχέση στα 23 μου. Δε πρέπει να το σκέφτεσαι και να σε αγχώνει αυτό. Είσαι ακόμα πολύ μικρή. Προσπάθησε να γεμίζεις το χρόνο σου ποιοτικά(βόλτες με τη παρέα σου, γυμναστική, χόμπι κτλ), ώστε να ξεχνιέσαι, και πίστεψε με θα έρθει το κατάλληλο αγόρι. Υπάρχουν έξω πολλά αξιόλογα αγόρια που θα σε αγαπήσουν γιαυτό που είσαι, και δε θα κάτσουν να δουν το πόσες φορές έχεις κάνει σεξ ή το πόσους πρώην έχεις κτλ.. Πίστεψε με! Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και όλα θα πάνε όμορφα :)
Scroll to top icon