ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2016 | 02:30

Στεναχωριέμαι...

...που δεν πήγα Πανεπιστήμιο. Ωραία πέρασα και στην απλή σχολή μου δε λέω αλλά... Στο πανεπιστήμιο, στο αμφιθέατρο, οι εργασίες, οι εξετάσεις, οι φοιτητές, οι φοιτητικές παρατάξεις, τα βιβλία. ..! Αχ πόσο θα ήθελα να τα έχω ζήσει κι εγώ όπως τα έχει ζήσει το 98% των Ελλήνων! Πιστεύω θα ήμουν πιο αξιόλογη, θα ήξερα να μιλάω καλύτερα και η μόρφωση μου φυσικά θα ήταν ανώτερου επιπέδου κι αυτό θα φαινόταν όπως φαίνεται αυτός που έχει περάσει από πανεπιστήμιο ακόμη και στην ομιλία σε σχέση με κάποιον που δεν. Αχ. .. Σε μια άλλη ζωή. ..
3
 
 
 
 
σχόλια
Οι χωροι στα ελληνικα πανεπιστημια ειναι βρωμικοι και τα περισσοτερα κτιρια παλια και οχι καλαισθητα. Ειχα παει σε ενα πανεπιστημιο που οι σκυλοι καναν πασαρελα μεσα στο διαδρομους. Σκουπιδια απο καφεδες και αποτσιγαρα αριστερα και δεξια. Πολυ ωραιο και ευχαριστο θεαμα ε?Οσοι εχουν τελειωσει πανεπιστημιο ειναι πιο αξιολογοι? Χαχαχαχα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon