ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2016 | 11:34

περιεργη συμπεριφορά. .

Οταν με καποιον που εχεις σχεση, τον μειωνεις κ τον προσβαλεις ασχημα,και τον κατηγορεις γ κατι πολυ σοβαρο,εχοντας βεβαια καποιο λόγο κ εκεινος καθεται κ δεν φευγει μπορει να νευριασει αρχικα αλλα ειναι μετα το ιδιο καλός κ τρυφερος μαζι σου τι δειχνει? Οτι με την σταση του αποδέχεται αυτό που το κατηγορεις? Η απλα δεν θελει να σε χασει?
3
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα περισσότερο με προβλημάτιζει η συμπεριφορά αυτού που μειώνει τον άλλον. Αυτός έχει μεγαλύτερο πρόβλημα και βρίσκει κάποιον "αδυναμο" για να ξεσπά τις ανασφάλειες και τα κόμπλεξ του.
Καταρχήν προσπάθησε να μην το μειώνεις και τον προσβάλεις . Γιατι όλοι έχουμε τα όρια μας. Κάποτε θα φτάσει στο αμήν και θα φύγει, και τότε θα χτυπας το κεφαλι σου. Τώρα ο λόγος που μένει είναι είτε διότι έχει λερωμενη τη φωλιά του, και τα δέχεται, είτε όντως σε αγαπάει και δε θέλει να σε χάσει, είτε απλά φοβάται τη μοναξιά και δε θελει να φύγει. Το τελευταίο εύχομαι να μην ισχύει.. Προσπάθησε να βελτιωσεις τη συμπεριφορά σου απέναντι του. Μίλα μαζί του αν σε ενοχλεί κάτι, ώστε να λυθεί ήρεμα... Δε ωφελούν κάπου οι προσβολές :)
Scroll to top icon