ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2016 | 02:06

Οι άντρες δεν φλερτάρουν πια....

Δεν ξερω αν φταινε οι σνομπ τυπισες,η χαμηλη τους αυτοπεποιθηση,οτι βρισκουν εύκολα σεξ ή οτιδήποτε άλλο,απλά σαν αποτέλεσμα ,βλέπω τύπους που ολο το βραδυ σε γδυνουν με τα ματια τους και δεν βγαζουν μιλιά!Ετσι παιδιά δεν γίνεται δουλειά.Πρέπει να κρίνεται κάθε φορά ,αν την κοπέλα μπορειτε να την προσεγγισετε(το λεω στην περιπτωση που φοβαστε την πιτα).Αν θεωρειτε οτι ειναι σνομπ,οκ μην κανετε κινηση...Αλλά οταν η αλλη ανταποκρίνετε στις ματιες σας,σου χαμογελαει και εχει μια ωραια σταση,μην της χαλας τη βραδια δημιουργωντας της αμφιβολιες !!!!Μια παθούσα
8
 
 
 
 
σχόλια
Αααααα! Τώρα νομίζω οτι κατάλαβα. Ζετού είσαι η κοπέλα που έκανε την εξομολόγηση και θες να πεις οτι κατά λάθος έβαλες το e-mail σου στον τίτλο;;;Αν ναί, τσέκαρε ίνμποξ και σπαμ, όλο και καμιά 200αριά μέηλ θα βρεις ;)
Δεν ειχα γινει μελος χθες,και νομιζα οτι εκει βαζεις το email για επικοινωνια ,τυπου σχολιασμο κτλ .Anyway είμαι μπούφος,τωρα πάει εγινε...Μεχρι στιγμης ευτυχως δεν εχω ,γιατι δε θελω κατι !!!!
Ολα παιζουν. Αλλοι εχουν φαει πιτες απο σνομπ τυπισες και εχουν ευνουχιστει, αλλοι ειναι χεστες, αλλοι θελουν απλα να παιξουν με τα βλεμματα, αλλοι θελουν επιβεβαιωση, αλλοι ορμανε, αλλοι περιμενουν κτλ κτλ.. Ε δεν σου ετυχε αυτος που θα ορμαγε. Κουλ. Keep walking.. (η wanking.. :Ρ)
Scroll to top icon