ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2016 | 20:18

Χωρισμός

Με χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης.. Μου λείπουν τόσα πολλά. Μου λείπει ο ίδιος ακόμα και τα πιο μικρά χαζά πράγματα. Μου λείπει το να κοιμόμαστε μαζί, να ξυπνάμε μαζί. Όλα! Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου με άλλον ούτε καν να με ακουμπήσει άλλος.. Έχουν περάσει 5 μήνες. Μαθαίνω ότι αυτός είναι ήδη με άλλη και γω τι; Κάθομαι και περιμένω μήπως γυρίσει.. Πόσο δύσκολο να χάνεις κάποιον που εμπιστευτηκες και του τα έδωσες όλα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Όντως, είναι πολύ δύσκολο, πλην όμως μην κάθεσαι και περιμένεις. Όπως βλέπεις, ο τύπος προχώρησε τη ζωή του και εσύ ζεις ακόμη στο παρελθόν. Ξέρεις ποιο είναι το κακό αυτών των μακροχρόνιων σχέσεων: δεν είναι τόσο το ότι ''έχασες'' κάποια χρόνια, όσο το ότι όποιον και να βλέπεις τώρα μπροστά σου τον συγκρίνεις με εκείνον, και όλοι βγαίνουν ''λειψοί''. Σου εύχομαι καλή δύναμη και να ευτυχήσεις.
Scroll to top icon