ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2016 | 21:20

Παντου..

σκυλια που γαυγιζουν. οπου και να πας το γαυγισμα δεν το γλυτώνεις, εχει κλονιστεί η ψυχικη μας υγεια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα είναι οτι σε ορισμένες πυκνοκατοικημένες περιοχές όντως ακούγονται συνέχεια γαυγίσματα (λογικό να συμβαίνει όταν υπάρχουν πολλά σκυλιά συγκεντρωμένα σε τόσο περιορισμένο χώρο) τα οποία στη συνέχεια αντηχούν στους τοίχους των πολυκατοικιών και μπορούν να γίνουν ενοχλητικά. Φυσικά και δε φταίνε τα σκυλιά για αυτό αλλά παραμένει ένα πρόβλημα, ειδικά για κάποιον που έχει ευαισθησία στον θόρυβο.
Εγω παλι εχω να πω οτι η ψυχικη μας υγεια κλονιζεται απο τετοιου ειδους δηλωσεις... Δεν το γνωριζαμε πως τα υπολοιπα πλασματα στη γη θα επρεπε να βγαζουν τον σκασμο για να βροντοφωναζει και ν ακουγεται μονο το " ισχυροτερο ειδος του πλανητη" , και τελικα και το πιο σιχαμερο... βλεπε ανθρωπος! Ενα εχω να πω.. Σκυλια που γαυγιζουν , μην τα φοβαστε κι ας γαβγιζουν ολη μερα.. Μην σας ενοχλουν!Ειναι αθωα! Τους σκατανθρωπους να φοβαστε και να ενοχλειστε με την κακια τους!
Καλυτερες ειναι οι ανθρωπινες αγριοφωναρες;;; που συνηθως εμπεριεχουν υβρεολογιο, νευρα, τσιριδες και βια;;; προσωπικα προτιμω τα γαυγισματα!
Scroll to top icon