ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2016 | 13:10

Βαριέμαι να πλένω τα δόντια μου

Σίγουρα θα πεθάνω μια μέρα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Χαχαχα. Θεούλης! Και μια κοπέλα μου το είπε προχθές. Δεν τα πλένω αν δε βγαίνω. Κι εφόσον δε βγαίνω, δεν τα πλένω. Πολύ σωστά στα είπαν όλοι και ιδίως η choc.Σοβαρά τώρα. Είναι κάποιες στιγμές που όλοι βαριούνται να τα πλύνουν. Δυστυχώς όμως πρέπει να το κάνουμε. Όπως και πολλά άλλα. Πάρε μία ηλεκτρική. Θα σου φανεί παιχνιδάκι. Εγώ όταν ξεκινάω να πλένω τα δόντια μου επειδή πάντα είμαι αργοπορημένη ταυτόχρονα βρίσκω ρούχα για τη δουλειά ή τέλος πάντων τριγυρνάω δεξιά αριστερά μέσα στο σπίτι για να μη χάνω χρόνο.Ως αποτέλεσμα τα βουρτσίζω κανα πεντάλεπτο κάθε φορά. Λαμποκοπάνε και μέσα στο σκοτάδι πλέον ;)Και όσο για το αν θα πεθάνεις κάποια μέρα, ισχύει. Από χαλασμένο δόντι μπορεί να μολυνθεί το αίμα και κατ' επέκταση κάποιο όργανο οπότε αιωνία σου η μνήμη.. ελπίζω λίγο να σε άγχωσα όπως με είχε αγχώσει η αγαπημένη μου οδοντίατρος κάποτε.
Πρωτον ,το καθαρο χαμογελο ειναι ακομα πιο γοητευτικο και απο την ομορφια...Δευτερον ,η δυσοσμια θα σε κανει ανεπιθυμητο....Τριτον ,θα σαπισουν κ θα σε πονανε οποτε θα πηγαινεις στον οδοντιατρο θες δεν θες...οκ,μπορει.να μην τον φοβασαι αλλα θα σου παρει μια περιουσια...Τι θα λεγες να ξεκινουσες?¿?
Το μόνο σίγουρο! Όλοι μας μια 'μέρα!Αλλά να σου πω και το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης... Αν δεν πλένεις τα δόντια σου είναι πολύ πιθανό να σου πέσουν πριν πεθάνεις... Θα μου πεις, "τι με νοιάζει"... Όταν σε 1500 χρόνια βρουν τον τάφο σου δεν θα μπορέσουν να σε αναγνωρίσουν από την οδοντοστοιχία (με τις εξελιγμένες τεχνολογίες τους)... Από 'κεί λοιπόν που θα μπορούσες να χαρακτηριστείς ο "Τρανός Lifoφιλόσοφος" του 21ου αιώνα και να αποτελείς παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές, θα μείνεις πάντα στην αφάνεια! Θες κάτι τέτοιο; Δε νομίζω!(Το ξέρω, το 'καψα μεσημεριάτικα :ρ)
Scroll to top icon