ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2016 | 11:18

προβληματα

μα αρεσει μοα φιλη μου που με βλεπει και αυτη σαν φιλο αλλα εγω θελω να με δει αλλιως αλλα φοβαμαι μην την χασω και απο φιλη αν κανω κινηση. απο την αλλη μερια υπαρχει μια που της αρεσω και εμενα μου φαινεται καλη κοπελα .Να παω στα σιγουρα η να ρισκατω με φιλη ?(περιμενω σχολια)
5
 
 
 
 
σχόλια
Να πώς ξεκινάει το χάλι των σχέσεων: πάμε με την διαθέσιμη και όχι με εκείνη που επιθυμούμε, και στο μυαλό μας έχουμε την τελευταία ενώ είμαστε με την πρώτη. Φίλτατε, καταρχήν δεν τη βλέπεις σα φίλη, οπότε εγώ θα σου συνιστούσα να ρίξεις μία ζαριά και ό,τι γίνει.
Ποια φίλη ρε;Αφού κοιτάς τον κ@λο της και θέλεις να την πηδήξεις!!!Έτσι είναι οι φίλοι;Χτύπα σαν άντρας (που λέει και μια ψυχή )και πες το.Και τίποτα να μη γίνει τουλάχιστον θα ΄σαι ξεκάθαρος και ειλικρινής και με τον εαυτό σου και με κείνη.
Οι φιλιες δεν πρεπει να ρισκαρονται αν δεν ειναι σιγουρες γιατι παντα εισαι 50-50 να τη χασεις. Για αυτο πρεπει να αναρωτηθεις,τι ειναι σημαντικοτερο για εσενα,να ειστε σε μια σχεση που καποια στιγμη θα τελειωσει αλλα θα την εχεις γευτει ή να την εχεις για οσο καιρο θες κοντα σου σαν φιλη; ο μονος λογος για να ρισκαρεις Ειναι να σε θελει και εκεινη,αλλα το φρεντζονε που σε εχει βαλει,ειναι ευαισθητο σημειο...
Scroll to top icon