ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2016 | 13:00

Να εχεις τοσο κοσμο γυρω σου...

Και να νιωθεις τοσο μονος... αυτο παει να πει αργος θανατος...
2
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα δεν είναι πόσους έχεις γύρω σου, αλλά τι σου ''δίνουν'' οι γύρω σου. Εάν εγώ περιβάλλομαι λ.χ. από 10 γελοία γλοιώδη υποκείμενα, είναι πολύ χειρότερο από το να έχω μόνο το σκύλο μου.Επί της ουσίας, σε νιώθω. Κόψε ότι δε σε γεμίζει, καλύτερα να περάσεις μία φάση αποτοξίνωσης από άτομα που δεν σου προσφέρουν κάτι παρά να υποκρίνεσαι βασανιζόμενος εσωτερικά.
Η απαλοιφή της μοναξιάς δεν έρχεται με την αύξηση του αριθμού των ατόμων γύρω σου. Η μοναξιά πηγάζει από μέσα σου. Ψάξε τι είναι αυτό που σε κάνει μη ικανοποιημένο με την ύπαρξη σου, βάλε ένα στόχο και κάνε ένα βήμα τη φορά, κάθε μέρα, προς αυτόν. Με τους στόχους και τα όνειρα η ύπαρξη μας αποκτά νόημα. Προσπαθώντας να τα αγγίξουμε νιώθουμε γεμάτοι, με αυτοσκοπό. Έτσι έφυγε και η δική μου μοναξιά. Κάνε σχέδια, βάλε πρόγραμμα και φτάσε αν όχι αυτά, κάτι λιγότερο. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου.
Scroll to top icon